Blog

A lemezgarázs előnyei magukért beszélnek

lemezgarázslemezgarázs a könnyűszerkezetes technológia egyik népszerű képviselője. A saját autó ma már szinte minden, jogosítvánnyal rendelkező embernek magától értetődő dolog. Autóval közlekedni kényelmes és szabad, oda megyünk és akkor, amikor akarunk és amikor szükséges. Autót tartani persze jár bizonyos kötelezettségekkel, a kiadásokról nem is beszélve. A jármű fenntartása és tárolása azonban nem biztos, hogy mindenkinek ugyanannyiba kerül.

A lemezgarázs egy olyan megoldás a tárolásra, amit minden autó tulajdonosnak érdemes megfontolni, különösen akkor, ha valóban a saját elképzeléseihez tervezett garázst szeretne használni. Saját ingatlanba költözik, ahol nincsen fedett tároló az autónak? A meglévő garázs elhelyezkedése, állapota vagy mérete nem ideális az Ön számára? Több garázsra van szüksége a meglévőknél? Szeretne jó ár-érték arányban új garázst vagy garázsokat felhúzni a telkén? Minden felmerülő problémára és igényre ideális megoldást tud nyújtani a lemezgarázs.

lemezgarázs két fő eleme az acélszerkezet és a szerkezetre rögzített lemezek. A lemezek trapézlemezek, bordázott felülettel. A lemezek a megrendelő igényei szerint alakíthatóak, ennek köszönhetően a garázs lehet szárnyas vagy billenő kapus, kerülhet rá ablak, ki lehet egészíteni hőszigeteléssel, szellőzéssel, klímával, csapadék elvezetéssel, illetve világítással is. A külsőről sem feledkeztünk meg, mert a lemezgarázs falai kaphatnak festék borítást vagy egyéb módon is dekoratívabbá lehet őket tenni. Fa utánzatú vagy téglafalat imitáló fedés is kerülhet rájuk, így megszólalásig hasonlíthatnak más alapanyagokból készült garázsokhoz.

A lemezgarázs felépítése időt spórol Önnek, ráadásul nem kell elköteleznie magát, ha nem akarja, mert az építmény elemei oldható kötésekkel rögzíthetőek, így bármikor le lehet bontani vagy máshol felállítani. Viheti magával egy költözés során vagy ha jobb helyet talált a számára, át is pakolhatja.

A lemezgarázsról tudjon meg többet tőlünk, a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Könnyűszerkezetes duplagarázs - az ideális választás ikerházakhoz!

könnyűszerkezetes duplagarázs

könnyűszerkezetes duplagarázs egyszerre két autónak biztosít védett helyet, ráadásul könnyen telepíthető és az ára is megfizethető. Napjainkban sokan döntenek az ikerházak mellett, ahol akár két generáció is élhet egymás közelében, mégis elszeparáltan. Azonban ilyenkor két parkolóhelyről is gondoskodni kell, ám a könnyűszerkezetes duplagarázsoknak köszönhetően ez egyszerűen megoldható. 

A könnyűszerkezetes duplagarázs, ahogyan a nevében is benne van, két jármű részére is biztonságos parkolási lehetőséget ad. Az autóknak ideális védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben és óvja őket a bűnözőktől is, ugyanakkor az ára egyáltalán nem magas. A könnyűszerkezetes duplagarázs telepítése rendkívül egyszerű, gyorsan kivitelezhető. 

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy egy könnyűszerkezetes duplagarázzsal egészíti ki otthonát, keressen minket bizalommal bővebb információért! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb kihasználhassa a védett parkolás előnyeit és ne kelljen az autója épsége miatt aggódnia! 

 

Könnyűszerkezetes csarnokok: gyors megoldás a raktározáshoz!

könnyűszerkezetes csarnokKönnyűszerkezetet csarnokok minőségi kivitelben, az épületek hosszú éveken át biztosítják a tároláshoz szükséges megfelelő körülményeket!

Egyes vállalkozásoknál komoly akadályokba ütköznek a raktározás terén, ugyanis már nem áll rendelkezésre kellő terület a tároláshoz. Semmiképp sem érdemes túlzsúfolni a helyet, hiszen így rövid időn belül teljesen átláthatatlan lesz a terület, a rendetlenségben pedig rendkívül idő és energiaigényes megtalálni a munkaeszközöket, árucikkeket. Amennyiben Ön is hasonló problémával áll szemben, ajánljuk figyelmébe a könnyűszerkezetes csarnokot!

könnyűszerkezetes csarnok gyors és egyszerű megoldást kínál a raktározással kapcsolatban felmerülő problémákra. A színes trapézlemezekből álló épületek nagyon rövid időn belül összeszerelhetők, és sokkal költséghatékonyabbak, mint a bérelhető tárolóhelyiségek. A kész épületek hosszú éveken át kiszolgálják az adott céget, és még a fenntartásuk sem megterhelő anyagilag, mert szigetelhetők.

Tapasztalja meg Ön is az épületek előnyeit, és válassza a könnyebb opciót! Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


 

A mobilgarázs ára megéri!

mobilgarázsAz autóját mindenki szereti biztonságban tudni, azonban ezt sajnos néha nem olyan egyszerű megoldani. Ha valakinek az otthonához nem tartozik garázs, akkor vagy kompromisszumot kell kötnie a szabad ég alatt való parkolással vagy keres egy parkolóházat, ami viszont lehet, hogy messze lesz és az ára is borsos. Sokkal jobban megéri ilyen esetekben az arany középutat választani, vagyis beruházni egy mobilgarázsba

mobilgarázs nagy előnye, hogy nem foglal sok helyet, így könnyedén elfér egy kisebb kertben is. A benne álló autónak azonban maximális védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben, legyen szó akár leeső faágakról, akár jégesőről. Ráadásul a mobilgarázs ára is kedvező: mivel egyszeri kiadást jelent, de hosszú távra megoldja a parkolási gondokat, ezért a beruházás mindenképpen megéri. 

mobilgarázs rövid idő alatt felállítható és hatékony védelmet nyújt a járműnek, méghozzá megfizethető áron. Amennyiben kérdése merült fel a témával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

 

A szendvicspanel garázs megvédi autóját a szélsőséges időjárástól is!

Napjainkban sajnos gyakran lehet találkozni szélsőséges időjárással. Sorra dőlnek nem csak a melegrekordok, hanem a szélrekordok is és már nem olyan ritkák a komoly jégesők sem. Ezek ellen sajnos nem sok mindent tehetünk azon kívül, hogy védett helyre vonulunk, azonban érdemes az autónk védelmére is gondolni! Ha valakinek nincs fedett garázsa, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a szendvicspanel garázs nagyszerűen ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak is, és megóvja a járművet a leeső faágaktól, jégesőtől.

A szabadban parkolva nincs biztos módszer a károk megelőzésére. Egy erősebb széllökés bármelyik fán kifoghat, de a nagyméretű jég is gyakran hagy nyomot a karosszérián. Azonban a szendvicspanel garázs nagyon egyszerűen felállítható, nem foglal sok helyet és az ára is kedvező. Az anyaga elég erős ahhoz, hogy az autó sérülés nélkül átvészelhesse ezeket a tavaszi és nyári viharokat.

Ha kérdése van vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a szendvicspanel garázs áráról, forduljon hozzánk bizalommal!

 
További cikkeink...
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum