Blog

Könnyűszerkezetes üzem, csarnok és raktár a modern cégeknek!

Könnyűszerkezetes üzemek, csarnokok és raktárak építését vállaljuk magas színvonalon, rövid határidővel, megfizethető áron - forduljon hozzánk Ön is!

Modern világunkban egyre inkább elterjedtek a könnyűszerkezetes épületek, ugyanis ennek a technológiának nagyon sok előnye van. Egyrészt az így készült épületek rendkívül gyorsan elkészíthetőek, másrészt kedvezőek a kivitelezési árak, harmadrészt pedig korszerű, költséghatékonyan működtethető épületre tehetünk szert. Cégünk az elmúlt években számtalan könnyűszerkezetes üzemet, csarnokot és raktárat készített, melyeket azóta is elégedetten használnak a tulajdonosaik. 

könnyűszerkezetes üzem építést ajánljuk autószerelő műhelyek, asztalos cégek vagy akár mezőgazdasági tevékenységet folytató vállalkozások részére is. A könnyűszerkezetes üzem fenntartási költsége alacsony, így a cég több bevételt forgathat vissza és gyorsabban fejlődhet. Az így készült épületek ár-érték aránya kiváló, az élettartamuk hosszú, ezért maximálisan megéri a befektetés minden szempontból. 

Könnyűszerkezetes csarnok - gyors megoldás, tartós kivitelezés

könnyűszerkezetes csarnokok a termelő tevékenységet folytató cégek részére is ajánlottak. Az épület nagy alapterülettel is kivitelezhető, így nincs akadálya annak, hogy a belsejében gyártósorok kapjanak helyet. Természetesen fontos, hogy figyelembe vegyük a speciális igényeket, hogy pontosan mire lesz használva a kész csarnok, azonban a tervezés és a kivitelezés minden esetben gyorsan megvalósítható, így rövid időn belül indulhat is a munka az  ingatlan belsejében.

A könnyűszerkezetes csarnokok építésében cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik, szolgáltatásunkat ajánljuk mindenkinek, akinek alacsony költségekből fenntartható épületre van szüksége, aminek ugyanakkor hosszú az élettartama és ami megfelel a legmodernebb igényeknek is. Legyen szó akár élelmiszer termelésről, akár autóalkatrészek gyártásáról vagy étrendkiegészítő termékek készítéséről, a könnyűszerkezetes csarnok építés minden esetben a legjobb megoldás, amit érdemes kihasználni, ha a kiváló ár-érték arányra törekszünk.  

Könnyűszerkezetes raktár - oldja meg egyszerűen a tárolást

könnyűszerkezetes raktárakVégül, de nem utolsó sorban a könnyűszerkezetes raktárak előnyeiről is szeretnénk néhány szót ejteni. Ha egy cég hirtelen indul fejlődésnek, akkor nem feltétlenül van idő megkeresni az ideális raktárépületet, ami minden szempontból jó és amiben nagyobb készletet halmozhatunk fel. Azonban a könnyűszerkezetes raktár építés szinte bárhol megvalósítható, mégpedig rövid időn belül. Így akár a cég telephelyének közelében tehetünk szert egy olyan raktárra, ahol biztonságosan tárolhatjuk az eladásra szánt termékeket vagy akár a szolgáltatásokhoz szükséges gépeket, berendezéseket. A könnyűszerkezetes raktár építés akár ideiglenes telephely esetében is remek megoldást nyújt. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a könnyűszerkezetes raktárak, csarnokok vagy üzemek iránt, ne habozzon, tájékozódjon honlapunkon! Ha kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, keresse bizalommal munkatársainkat a weboldalunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állnak rendelkezésére! 


 

Könnyűszerkezetes raktár bérleti díjak nélkül!

könnyűszerkezetes raktárkönnyűszerkezetes raktárat akár saját maga is felépítheti egy kis segítséggel! A raktár épületekre szükség van akkor, ha valamilyen árut, gépeket, szerszámokat, alapanyagot stb. kell tárolni biztonságosan és ideális körülmények között. Vállalkozások, cégek vagy akár magánszemélyek is igénybe vehetnek raktárakat, általában bérléssel egybekötve. Nem kötelező a magas bérleti díjakat megfizetnie, ha nem fér bele a költségvetésbe vagy egyszerűen nem akar ilyen kiadásokba bonyolódni. Építse meg a saját raktár épületét és spórolja meg a bérleti díjak árát, amit hasznosabb célokra tud fordítani!

könnyűszerkezetes raktár az egyik lehetőség, amit választhat, ha saját épületet szeretne felhúzni. A könnyűszerkezetes raktár egy, a hagyományostól eltérő technológia alapján készül, amiben az építőanyagot a zártszelvények és a szendvicspanelek vagy trapézlemezek adják.

könnyűszerkezetes raktár elég stabil és erős ahhoz, hogy hosszú távon tudja igénybe venni és ne kelljen plusz kiadásokkal számolni a javítás vagy karbantartás miatt. Az erős, időjárásálló és strapabíró alapanyagok mellé könnyű kezelhetőség is társul. Ennek köszönhetően egy trapézlemezekből és vázszerkezetből felépülő könnyűszerkezetes raktár szakember csapat, költséges munkadíjak nélkül is elkészülhet. Minimális szerszám szükséglettel, leírással, plusz egy fő segítséggel bárki fel tudja építeni a saját könnyűszerkezetes épületét, amit raktárnak vagy bármilyen más célra használt melléképületnek tud használni.

könnyűszerkezetes raktár egyik nagy előnye az, hogy nem rendelkezik kötött alapokkal, tehát rugalmasan alakítható a helye is. Ha nincs rá szükség lebontható, ha nagyobb vagy kisebb méret kell belőle, átalakítható, ha át kell költöztetni, az sem probléma. Minimális anyagi ráfordítás, ideális idő és energia befektetés jár a könnyűszerkezetes raktárakkal, épületekkel együtt.

Vegye a saját kezébe az irányítást egy egyszerű döntéssel, ismerje meg a könnyűszerkezetes technológia előnyeit és takarékoskodjon a kiadásain okosan!

 

A lemezgarázs előnyei magukért beszélnek

lemezgarázslemezgarázs a könnyűszerkezetes technológia egyik népszerű képviselője. A saját autó ma már szinte minden, jogosítvánnyal rendelkező embernek magától értetődő dolog. Autóval közlekedni kényelmes és szabad, oda megyünk és akkor, amikor akarunk és amikor szükséges. Autót tartani persze jár bizonyos kötelezettségekkel, a kiadásokról nem is beszélve. A jármű fenntartása és tárolása azonban nem biztos, hogy mindenkinek ugyanannyiba kerül.

A lemezgarázs egy olyan megoldás a tárolásra, amit minden autó tulajdonosnak érdemes megfontolni, különösen akkor, ha valóban a saját elképzeléseihez tervezett garázst szeretne használni. Saját ingatlanba költözik, ahol nincsen fedett tároló az autónak? A meglévő garázs elhelyezkedése, állapota vagy mérete nem ideális az Ön számára? Több garázsra van szüksége a meglévőknél? Szeretne jó ár-érték arányban új garázst vagy garázsokat felhúzni a telkén? Minden felmerülő problémára és igényre ideális megoldást tud nyújtani a lemezgarázs.

lemezgarázs két fő eleme az acélszerkezet és a szerkezetre rögzített lemezek. A lemezek trapézlemezek, bordázott felülettel. A lemezek a megrendelő igényei szerint alakíthatóak, ennek köszönhetően a garázs lehet szárnyas vagy billenő kapus, kerülhet rá ablak, ki lehet egészíteni hőszigeteléssel, szellőzéssel, klímával, csapadék elvezetéssel, illetve világítással is. A külsőről sem feledkeztünk meg, mert a lemezgarázs falai kaphatnak festék borítást vagy egyéb módon is dekoratívabbá lehet őket tenni. Fa utánzatú vagy téglafalat imitáló fedés is kerülhet rájuk, így megszólalásig hasonlíthatnak más alapanyagokból készült garázsokhoz.

A lemezgarázs felépítése időt spórol Önnek, ráadásul nem kell elköteleznie magát, ha nem akarja, mert az építmény elemei oldható kötésekkel rögzíthetőek, így bármikor le lehet bontani vagy máshol felállítani. Viheti magával egy költözés során vagy ha jobb helyet talált a számára, át is pakolhatja.

A lemezgarázsról tudjon meg többet tőlünk, a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Könnyűszerkezetes duplagarázs - az ideális választás ikerházakhoz!

könnyűszerkezetes duplagarázs

könnyűszerkezetes duplagarázs egyszerre két autónak biztosít védett helyet, ráadásul könnyen telepíthető és az ára is megfizethető. Napjainkban sokan döntenek az ikerházak mellett, ahol akár két generáció is élhet egymás közelében, mégis elszeparáltan. Azonban ilyenkor két parkolóhelyről is gondoskodni kell, ám a könnyűszerkezetes duplagarázsoknak köszönhetően ez egyszerűen megoldható. 

A könnyűszerkezetes duplagarázs, ahogyan a nevében is benne van, két jármű részére is biztonságos parkolási lehetőséget ad. Az autóknak ideális védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben és óvja őket a bűnözőktől is, ugyanakkor az ára egyáltalán nem magas. A könnyűszerkezetes duplagarázs telepítése rendkívül egyszerű, gyorsan kivitelezhető. 

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy egy könnyűszerkezetes duplagarázzsal egészíti ki otthonát, keressen minket bizalommal bővebb információért! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb kihasználhassa a védett parkolás előnyeit és ne kelljen az autója épsége miatt aggódnia! 

 

Könnyűszerkezetes csarnokok: gyors megoldás a raktározáshoz!

könnyűszerkezetes csarnokKönnyűszerkezetet csarnokok minőségi kivitelben, az épületek hosszú éveken át biztosítják a tároláshoz szükséges megfelelő körülményeket!

Egyes vállalkozásoknál komoly akadályokba ütköznek a raktározás terén, ugyanis már nem áll rendelkezésre kellő terület a tároláshoz. Semmiképp sem érdemes túlzsúfolni a helyet, hiszen így rövid időn belül teljesen átláthatatlan lesz a terület, a rendetlenségben pedig rendkívül idő és energiaigényes megtalálni a munkaeszközöket, árucikkeket. Amennyiben Ön is hasonló problémával áll szemben, ajánljuk figyelmébe a könnyűszerkezetes csarnokot!

könnyűszerkezetes csarnok gyors és egyszerű megoldást kínál a raktározással kapcsolatban felmerülő problémákra. A színes trapézlemezekből álló épületek nagyon rövid időn belül összeszerelhetők, és sokkal költséghatékonyabbak, mint a bérelhető tárolóhelyiségek. A kész épületek hosszú éveken át kiszolgálják az adott céget, és még a fenntartásuk sem megterhelő anyagilag, mert szigetelhetők.

Tapasztalja meg Ön is az épületek előnyeit, és válassza a könnyebb opciót! Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


 
További cikkeink...
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum