Mi mindenre jó a szendvicspanel?

szendvicspanelek azok számára már ismerősek lehetnek, akik a könnyűszerkezetes építményekkel ismerkednek, ugyanis az ilyen típusú ingatlanok oldalfalaiként, illetve a tetőszerkezet fedésére szolgálnak, de ezen kívül máshol is alkalmazzák a szendvicspaneleket, köszönhetően a kedvező tulajdonságaiknak.

Mivel a szendvicspanelek rendkívül tartósak, tűz- és vízállóak, és nem utolsó sorban kiváló szigetelőképességgel rendelkeznek, találkozhatunk velük a hűtőházi ajtóknál, illetve a fagyasztó kamráknál is. A szendvicspanelek tökéletes védelmet nyújtanak az ilyen helyiségek számára is, nélkülözhetetlenek ezekről a területekről. Ezen kívül bármilyen hőmérsékletszabályozott helyiségek kialakításához ideális megoldásnak bizonyulnak, továbbá burkolatokból, illetve a nyíló- és tolóajtók szerkezetéből sem hiányozhatnak.

Ha a leírt információk alapján úgy gondolja, hogy Önnek is szüksége van szendvicspanelekre, szerezze be őket a kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!


Elérhetõségek
Tel:+36-70-284-8797
E-mail: konnyuszerkezetesgarazs@gmail.com