Könnyűszerkezetes duplagarázs - az ideális választás ikerházakhoz!

könnyűszerkezetes duplagarázs

könnyűszerkezetes duplagarázs egyszerre két autónak biztosít védett helyet, ráadásul könnyen telepíthető és az ára is megfizethető. Napjainkban sokan döntenek az ikerházak mellett, ahol akár két generáció is élhet egymás közelében, mégis elszeparáltan. Azonban ilyenkor két parkolóhelyről is gondoskodni kell, ám a könnyűszerkezetes duplagarázsoknak köszönhetően ez egyszerűen megoldható. 

A könnyűszerkezetes duplagarázs, ahogyan a nevében is benne van, két jármű részére is biztonságos parkolási lehetőséget ad. Az autóknak ideális védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben és óvja őket a bűnözőktől is, ugyanakkor az ára egyáltalán nem magas. A könnyűszerkezetes duplagarázs telepítése rendkívül egyszerű, gyorsan kivitelezhető. 

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy egy könnyűszerkezetes duplagarázzsal egészíti ki otthonát, keressen minket bizalommal bővebb információért! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb kihasználhassa a védett parkolás előnyeit és ne kelljen az autója épsége miatt aggódnia! 

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum