A lemezgarázs előnyei magukért beszélnek

lemezgarázslemezgarázs a könnyűszerkezetes technológia egyik népszerű képviselője. A saját autó ma már szinte minden, jogosítvánnyal rendelkező embernek magától értetődő dolog. Autóval közlekedni kényelmes és szabad, oda megyünk és akkor, amikor akarunk és amikor szükséges. Autót tartani persze jár bizonyos kötelezettségekkel, a kiadásokról nem is beszélve. A jármű fenntartása és tárolása azonban nem biztos, hogy mindenkinek ugyanannyiba kerül.

A lemezgarázs egy olyan megoldás a tárolásra, amit minden autó tulajdonosnak érdemes megfontolni, különösen akkor, ha valóban a saját elképzeléseihez tervezett garázst szeretne használni. Saját ingatlanba költözik, ahol nincsen fedett tároló az autónak? A meglévő garázs elhelyezkedése, állapota vagy mérete nem ideális az Ön számára? Több garázsra van szüksége a meglévőknél? Szeretne jó ár-érték arányban új garázst vagy garázsokat felhúzni a telkén? Minden felmerülő problémára és igényre ideális megoldást tud nyújtani a lemezgarázs.

lemezgarázs két fő eleme az acélszerkezet és a szerkezetre rögzített lemezek. A lemezek trapézlemezek, bordázott felülettel. A lemezek a megrendelő igényei szerint alakíthatóak, ennek köszönhetően a garázs lehet szárnyas vagy billenő kapus, kerülhet rá ablak, ki lehet egészíteni hőszigeteléssel, szellőzéssel, klímával, csapadék elvezetéssel, illetve világítással is. A külsőről sem feledkeztünk meg, mert a lemezgarázs falai kaphatnak festék borítást vagy egyéb módon is dekoratívabbá lehet őket tenni. Fa utánzatú vagy téglafalat imitáló fedés is kerülhet rájuk, így megszólalásig hasonlíthatnak más alapanyagokból készült garázsokhoz.

A lemezgarázs felépítése időt spórol Önnek, ráadásul nem kell elköteleznie magát, ha nem akarja, mert az építmény elemei oldható kötésekkel rögzíthetőek, így bármikor le lehet bontani vagy máshol felállítani. Viheti magával egy költözés során vagy ha jobb helyet talált a számára, át is pakolhatja.

A lemezgarázsról tudjon meg többet tőlünk, a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum