Focipálya terem, Jorkyball

eipmilogo JORKYBALL mclogo

Könnyűszerkezetes Focipálya (Jorkyball pálya)


Napjainkban a sport és a rendszeres testmozgás beiktatása a mindennapok rutinjába kiemelten fontos szerepet tölt be az egészsége életmód kialakítása és megtartása során, hiszen ezzel elkerülhetőek az időskori szervezeti problémák és igényeink szerint formálhatjuk, valamint karbantarthatjuk testünket. Az egészséges életmódra és a mozgás szeretetére való nevelés elkezdése már fiatal- és gyermekkorban javasolt, hiszen folyamatosan hozzászokik az emberi szervezet a terheléshez, amelyhez a legegyszerűbb és célravezetőbb megoldást a szórakoztató csapatjátékok és sportok nyújtják.

A Jorkyball napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő labdajáték, amely a teremfocihoz hasonlít a leginkább, ezért speciális pálya szükséges hozzá.

Az olaszok találták kis, kb. 5 éve világbajnokságot is rendeznek. Más szabályok vonatkoznak rá, 2-2 fő játszhatja.

A mobil, könnyűszerkezetes épületek maximálisan megfelelnek a Jorkyball pálya kialakításához, valamint olyan tanintézmények és központok számára is kitűnően alkalmas megoldás, melyek nem rendelkeznek saját sportpályával vagy tornateremmel:

 

Könnyűszerkezetes Jorkyball pályákért tekintse meg weboldalunk információit, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
pagerank keresőoptimalizálás