Focipálya terem, Jorkyball

eipmilogo JORKYBALL mclogo

Könnyűszerkezetes Focipálya (Jorkyball pálya)


Napjainkban a sport és a rendszeres testmozgás beiktatása a mindennapok rutinjába kiemelten fontos szerepet tölt be az egészsége életmód kialakítása és megtartása során, hiszen ezzel elkerülhetőek az időskori szervezeti problémák és igényeink szerint formálhatjuk, valamint karbantarthatjuk testünket. Az egészséges életmódra és a mozgás szeretetére való nevelés elkezdése már fiatal- és gyermekkorban javasolt, hiszen folyamatosan hozzászokik az emberi szervezet a terheléshez, amelyhez a legegyszerűbb és célravezetőbb megoldást a szórakoztató csapatjátékok és sportok nyújtják.

A Jorkyball napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő labdajáték, amely a teremfocihoz hasonlít a leginkább, ezért speciális pálya szükséges hozzá.

Az olaszok találták kis, kb. 5 éve világbajnokságot is rendeznek. Más szabályok vonatkoznak rá, 2-2 fő játszhatja.

A mobil, könnyűszerkezetes épületek maximálisan megfelelnek a Jorkyball pálya kialakításához, valamint olyan tanintézmények és központok számára is kitűnően alkalmas megoldás, melyek nem rendelkeznek saját sportpályával vagy tornateremmel:

 

Könnyűszerkezetes Jorkyball pályákért tekintse meg weboldalunk információit, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

Jorkyball pálya

 

A könnyűszerkezetes focipálya kedvező áron kivitelezhető!

Napjainkban sok munkahely igyekszik biztosítani a dolgozóknak sportolási lehetőséget. Ez mindkét fél szempontjából előnyös, ráadásul viszonylag könnyen megoldható. Nagyszerű választás például a könnyűszerkezetes focipálya, ami kis költségvetésből is megépíthető, ugyanakkor a csapatjáték nem csak az egészségre van jó hatással, hanem a cégen belüli csapatmunkára is.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a könnyűszerkezetes focipályák kivitelezésével kapcsolatban. Ezek a pályák nagyon gyorsan megépíthetőek, nincs szükség hozzájuk semmilyen speciális eszközre vagy berendezésre, csupán egy kis helyre. A saját, céges sportpályának szimbolikus jelentése is van, hiszen jól tükrözi a vállalati kultúrát, az emberséges hozzáállást, melyet nem csak a meglévő dolgozók értékelhetnek, hanem a jövőbeli munkatársak és partnercégek részére is jelzésértékű lehet. A csapatsportok ráadásul kiválóan összekovácsolják a dolgozókat, ami jó hatással van a munkájukra is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne kollégáinak saját sportolási lehetőséget biztosítani, keressen fel minket és válassza a könnyűszerkezetes jorkyball pályát, illetve focipályát!


 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum