Könnyűszerkezetes duplagarázs

eipmilogo DUPLAGARÁZS mclogo

Miért pont a könnyűszerkezetes garázs?

Egy garázs előnyeit egyetlen autótulajnak sem kell bemutatnunk. Ez talán az autó tárolásának legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja is egyben, amennyiben az adott garázs a telkünkön kapott helyet. Egy téglaépület felhúzása ebből a célból kifejezetten idő és pénz igényes, ennyit meg nem biztos, hogy megérnek azok az előnyök, melyeket az a bizonyos garázs adna. Ellenben a könnyűszerkezetes garázsokkal remek ár-érték arányú megoldást alkalmazhatunk a probléma megoldására!

A könnyűszerkezetes garázsok felépítése nagyon rövid időt vesz igénybe, ha szakavatott kezek végzik ezt a feladatot. Mindemellett a költségei eltörpülnek egy tégla épület felépítéséhez képest, mindezt úgy, hogy ugyan azt a funkciót látják el. Tehát, ha úgy érezzük, hogy telkünkön illetve kertünkben szükségünk van egy külön garázsra, a könnyűszerkezetes garázsokban garantáltan megtalálhatjuk a számításunkat!

Ha szeretné profikra bízni könnyűszerkezetes garázsa megépítését, cégünknél keresve sem találhatna alkalmasabbat a feladatra!

Milyen előnnyel jár a könnyűszerkezetes garázs?


Vitathatatlan, hogy egy kertes ház közvetlen környezetéből nem hiányozhat a garázs, ugyanis a helyiség számos funkcióval szolgál, ráadásul tökéletes tárolást biztosít a különböző kerti gépeknek, szerszámoknak és nem utolsó sorban a család gépjárművének. Sajnos a helyiség nem mindenkinek áll rendelkezésére, azonban az időhiány miatt a legtöbb ember bele sem vág a garázsépítésbe. Szerencsére erre a problémára van megoldás, ugyanis a könnyűszerkezetes garázsokkal pár nap alatt bárkinek lehet saját tulajdonú garázsa!


A könnyűszerkezetes garázs egyik legfőbb előnye, hogy rövid időre van szükség ahhoz, hogy felépüljön,akár egy nap is elég,  ráadásul az elemei egyszerűen összeilleszthetők és kezelhetők, ennek köszönhetően a munkálatok során semmilyen bonyodalom nem merülhet fel. A garázsok szétszedhetőek és áthelyezhetőek, így egy költözés sem jelenthet akadályt!


Tapasztalja meg Ön is a könnyűszerkezetes garázsok előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!


Könnyűszerkezetes garázs: Az Ön igényeihez alkalmazkodik


Egy építkezés mindig időigényes tevékenység, ráadásul komoly költségekkel jár. Bele kell kalkulálni azt, hogy időt, energiát szánjunk a felépíteni kívánt épület elkészültére, illetve az ezzel járó változásokra. Pedig van egyszerűbb módja is, hogy új épületet, például garázst húzzunk fel.

A könnyűszerkezetes technológiával a garázs fél nap alatt felállítható. A könnyűszerkezetes garázsnak nem csak a meggyőző ár-érték arány az előnye. Szeretne gyorsan új garázst az udvarra? Csak jelölje ki a helyet, és egy szempillantás alatt meg is lesz. Az új garázs stabilan fog állni évekig, mégpedig jelentősebb karbantartási igény nélkül. Minőségi alapanyagai lehetővé teszik, hogy évtizedeken keresztül biztonságosan használhassa. A könnyűszerkezetes garázs nem csupán megbízható védelmet nyújt járműveinek, kerti szerszámainak, hanem esztétikus megjelenésével hozzájárul a telek megjelenéséhez!


Amennyiben meggyőztük, keressen minket bizalommal, és ismerje meg jobban a könnyűszerkezetes technológiát!könnyűszerkezetes duplagarázs szekcionált kapuval


Miért döntsön a könnyűszerkezetes garázsok mellett?


Aki családi házban él, vagy hétvégi nyaralót tart fent, tisztában van vele, hogy mennyire fontos a garázs megléte, hiszen nemcsak az autó védelmére szolgál a helyiség, hanem a különböző szerszámok, kerti munkagépek tárolására is. Ha közvetlen környezetében még nem található garázs, de szeretne építettni, válasszon korszerű megoldást, és éljen a könnyűszerkezetes garázsok lehetőségével!


A könnyűszerkezetes garázsok szinte csakis előnyökkel rendelkeznek, hiszen rendkívül kedvező árakon beszerezhetők a szükséges alapanyagok, emellett hosszas építkezésekbe se kell belefogni a helyiségek miatt, gyorsan és könnyedén, akár egy nap alatt is felépíthetők!


A könnyűszerkezetes garázsokból többféle méret kapható, ráadásul a hozzájuk tartozó elemek rendkívül széles kínálatban beszerezhetők, így tetszés szerint alakíthatók a helyiségek!


Élvezze Ön is a könnyűszerkezetes garázsok előnyeit otthonában, vagy nyaralójában, a minőségi elemek megvásárlásért keressen minket bizalommal! 


Könnyűszerkezetes duplagarázs

A könnyűszerkezetes garázsok előnyeiről röviden


A garázs rendkívül praktikus kiegészítő épület, sokrétűen használható, azonban vannak olyan családi házak, amelyeknek nincs garázsként alkalmazható melléképületük. Mivel a garázs nem lakóépületnek számít, nem érdemes hatalmas építkezésbe fogni miatta, ehelyett kedvezőbb helyzetbe kerülhet, ha a könnyűszerkezetes garázs mellett dönt!


A könnyűszerkezetes garázs felépítésével kapcsolatban közel sincs annyi feladat, mint egy normál téglaépület esetében. Az épület elemei már kész állapotban kerülnek az ügyfelekhez, akiknek csak össze kell szerelni azokat, így kényelmesen, pár nap alatt megépíthetőek a könnyűszerkezetes garázsok, csupán egy megfelelő betonalapra van szükség hozzá. A könnyűszerkezetes garázsok egyszerűségük ellenére rendkívül masszívak, ezért érdemes mellettük dönteni, hiszen így a téli időszakban is lesz lehetősége a szerszámok, a kerti gépek és nem utolsó sorban a gépjárműve megfelelő tárolására!Rendelje meg a könnyűszerkezetes garázsok elemeit! A minőséget garantáljuk! Könnyűszerkezetes duplagarázs
A könnyűszerkezetes duplagarázzsal rövid idő alatt Önnek is lehet tágas helyisége! 

könnyűszerkezetes duplagarázsokSokan vágynak tágas, nagy területű garázsra, elsősorban azért, hogy a család autói elférjenek a helyiségben, ugyanis sok háztartásban két gépjárművet használnak. Egyesek azt gondolják, hogy egy ilyen épületnek a kivitelezése rendkívül hosszadalmas és költséges. Manapság a könnyűszerkezetes duplagarázsoknak köszönhetően ezek a kellemetlenségek elkerülhetők!

A könnyűszerkezetes duplagarázsoknál nincs szükség drága és bonyolult kivitelezésre, ugyanis ezek az épületek rövid idő alatt felépíthetők, és nem kell értük mélyen a pénztárcába nyúlni. Megfelelő védelmet nyújtanak a járműveknek, és a különböző kerti gépeknek, szerszámoknak, így semmi sem maradhat a kertben a helyhiány miatt. Az épületek masszív, tartós szerkezetűek, amik hosszú éveken át kiszolgálják a tulajdonosaikat.

könnyűszerkezetes duplagarázsokkal bárkinek lehet praktikus, tágas tárolóhelyisége. Tapasztalja meg Ön is az épületek előnyeit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen ajánlatot! Ügyfélközpontú, minőségi szolgáltatással várjuk az érdeklődőket.


A tökéletes megoldás ikerházakhoz: a könnyűszerkezetes duplagarázs

Napjainkban sokan választják azt a megoldást, hogy az egész család egy nagyobb házban, illetve egy ikerházban lakik. Ennek kétségtelenül sok előnye van, így két, esetenként akár három generáció is problémamentesen tud együtt élni, hiszen mindenkinek teljesen különálló lakrésze van. Azonban ilyenkor gondolni kell arra is, hogy ennyi embernek már bizony nem elég egy autóbeálló. A legjobb megoldást a könnyűszerkezetes duplagarázsok jelentik, nézzük, miért!

A könnyűszerkezetes duplagarázsok két járműnek is védelmet biztosítanak. A beállás könnyű, ugyanakkor a szerkezet nem foglal el nagy helyet a kertből. További előnye, hogy nagyon gyorsan felépíthető, és az ára is kedvező. A könnyűszerkezetes duplagarázs szükség esetén könnyen áthelyezhető, és ez óriási előny egy téglaépülethez képest!

Ön is a legjobb megoldást keresi a parkolásra ikerházhoz? Forduljon hozzánk bizalommal, ha árajánlatot szeretne kérni, illetve, ha bővebb információra van szüksége a könnyűszerkezetes duplagarázsokról!


 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum