Könnyűszerkezetes sorgarázs

eipmilogo SORGARÁZS mclogo

Miért pont a könnyűszerkezetes garázs?

Egy garázs előnyeit egyetlen autótulajnak sem kell bemutatnunk. Ez talán az autó tárolásának legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja is egyben, amennyiben az adott garázs a telkünkön kapott helyet. Egy téglaépület felhúzása ebből a célból kifejezetten idő és pénz igényes, ennyit meg nem biztos, hogy megérnek azok az előnyök, melyeket az a bizonyos garázs adna. Ellenben a könnyűszerkezetes garázsokkal remek ár-érték arányú megoldást alkalmazhatunk a probléma megoldására!

A könnyűszerkezetes garázsok felépítése nagyon rövid időt vesz igénybe, ha szakavatott kezek végzik ezt a feladatot. Mindemellett a költségei eltörpülnek egy tégla épület felépítéséhez képest, mindezt úgy, hogy ugyan azt a funkciót látják el. Tehát, ha úgy érezzük, hogy telkünkön illetve kertünkben szükségünk van egy külön garázsra, a könnyűszerkezetes garázsokban garantáltan megtalálhatjuk a számításunkat!

Ha szeretné profikra bízni könnyűszerkezetes garázsa megépítését, cégünknél keresve sem találhatna alkalmasabbat a feladatra!

Könnyűszerkezetes sorgarázzsal az irodai dolgozók kényelméért

Napjainkban szinte sorra épülnek az irodaházak, amelyek aztán egy idő múlva rengeteg új munkahelyet biztosítanak. A kivitelezés során azonban gondolni kell arra is, hogy később az ott dolgozók tudjanak hol parkolni anélkül, hogy ezt megnehezítenék a környéken élők számára. Ilyen esetben kiváló megoldást nyújt a könnyűszerkezetes sorgarázs!

A könnyűszerkezetes sorgarázs fedett, biztonságos helyet biztosít a járműveknek, anélkül, hogy mástól venné el a parkolóhelyet. Nagy előnye ezen kívül, hogy gyorsan felépíthető, nem kerül sokba, így nem emeli meg számottevően az irodaház kivitelezésének költségét. A könnyűszerkezetes sorgarázsnak köszönhetően ráadásul minden dolgozónak lehet saját helye, így elkerülhetőek a reggeli parkolási nehézségek is.

Amennyiben kérdése van a könnyűszerkezetes sorgarázs kivitelezésével kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben, és válaszolnak felmerülő kérdéseire.A könnyűszerkezetes sorgarázs megoldást nyújthat szállodák részére is!


Napjainkban sok helyen probléma a parkolás, ez alól nem kivétel a hotelek környéke sem. Az autótulajdonosok többsége nem szívesen hagyja a járművét őrizetlenül, a szabad ég alatt, ezért még nyaraláskor is igyekeznek olyan szállodát találni, ahol megoldott a biztonságos parkolás. Természetesen ezért nem kell mindenhova parkolóházat építeni, azonban a könnyűszerkezetes sorgarázsnak számtalan előnye van, amit a hotelek is ki tudnak használni.

könnyűszerkezetes sorgarázsnak köszönhetően minden vendég biztonságban tudhatja az autóját, ami egy óriási előny az olyan szálláshelyekhez képest, ahol ez nem biztosított. A könnyűszerkezetes sorgarázs nem foglal sok helyet, egyszerűen és gyorsan kivitelezhető és az ára is igen kedvező. Szükség esetén akár könnyen át is helyezhető, a megoldás tökéletesen mobil.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne többet tudni az általunk gyártott könnyűszerkezetes sorgarázsról, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. 

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum