Könnyűszerkezetes sorgarázs

eipmilogo SORGARÁZS mclogo

Miért pont a könnyűszerkezetes garázs?

Egy garázs előnyeit egyetlen autótulajnak sem kell bemutatnunk. Ez talán az autó tárolásának legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja is egyben, amennyiben az adott garázs a telkünkön kapott helyet. Egy téglaépület felhúzása ebből a célból kifejezetten idő és pénz igényes, ennyit meg nem biztos, hogy megérnek azok az előnyök, melyeket az a bizonyos garázs adna. Ellenben a könnyűszerkezetes garázsokkal remek ár-érték arányú megoldást alkalmazhatunk a probléma megoldására!

A könnyűszerkezetes garázsok felépítése nagyon rövid időt vesz igénybe, ha szakavatott kezek végzik ezt a feladatot. Mindemellett a költségei eltörpülnek egy tégla épület felépítéséhez képest, mindezt úgy, hogy ugyan azt a funkciót látják el. Tehát, ha úgy érezzük, hogy telkünkön illetve kertünkben szükségünk van egy külön garázsra, a könnyűszerkezetes garázsokban garantáltan megtalálhatjuk a számításunkat!

Ha szeretné profikra bízni könnyűszerkezetes garázsa megépítését, cégünknél keresve sem találhatna alkalmasabbat a feladatra!

 

 

 

 

 

 

 

 

Könnyűszerkezetes sorgarázzsal az irodai dolgozók kényelméért

Napjainkban szinte sorra épülnek az irodaházak, amelyek aztán egy idő múlva rengeteg új munkahelyet biztosítanak. A kivitelezés során azonban gondolni kell arra is, hogy később az ott dolgozók tudjanak hol parkolni anélkül, hogy ezt megnehezítenék a környéken élők számára. Ilyen esetben kiváló megoldást nyújt a könnyűszerkezetes sorgarázs!

A könnyűszerkezetes sorgarázs fedett, biztonságos helyet biztosít a járműveknek, anélkül, hogy mástól venné el a parkolóhelyet. Nagy előnye ezen kívül, hogy gyorsan felépíthető, nem kerül sokba, így nem emeli meg számottevően az irodaház kivitelezésének költségét. A könnyűszerkezetes sorgarázsnak köszönhetően ráadásul minden dolgozónak lehet saját helye, így elkerülhetőek a reggeli parkolási nehézségek is.

Amennyiben kérdése van a könnyűszerkezetes sorgarázs kivitelezésével kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben, és válaszolnak felmerülő kérdéseire.

 

 

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
pagerank keresőoptimalizálás