Medence lefedése

 

eipmilogo MEDENCE mclogo

Szeretné meghosszabbítani a fürdőszezont otthonában?


Erre kínálunk Önnek egy praktikus megoldást a medencefedés által!

Ha nem csak nyáron szeretné kihasználni medencéje előnyeit, itt az ideje, hogy elgondolkodjon a medencefedésen.

Előnyei:

-Akár hat hónapos fürdőidényt tesz lehetővé

-Óvja a medence vizét a nagyobb szennyeződésektől, rovaroktól, madártolltól, levelektől

-Kevésbé szaporodnak el általa az algák, így hosszabb ideig tiszta marad a kerti medence

-Akkor is úszhat egyet, ha esik az eső, hiszen a medencefedés biztosítja a zavartalan fürdőzést rossz idő esetén is

-Kizárható a véletlen vízbeesés által bekövetkezett baleset

-Nem csak a vizet, hanem magát a medence szerkezetet is megóvja a káros sugaraktól, így segít fürdőhelyének tovább megőrizni épségét

-Megtartja a víz kellemes hőmérsékletét

-A karbantartási idő csökken

 

Kedvező áron vállaljuk kerti medencéje befedését!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és élvezze az úszást akár kétszer annyi ideig!


Medence lefedése

Medence lefedése

Medence lefedése

Medence lefedése

 

A medence lefedésének pozitívumairól bővebben

 

Szeretné, ha medencéje egész évben használható lenne és nem csupán akkor, amikor egyébként is fürdőszezon van? A medence lefedése a megoldás, méghozzá könnyű szerkezetes konstrukcióval. Saját igényei szerint dönthet, hogy teljes vagy részleges medence fedést szeretne, csak egy tetőt vagy teljes lefedettséget, minden oldalról zárt medencét szeretne használni?

Mi ennek az előnye? Gondoljon bele, ha kedve támad úszni egy hűvösebb napon, mostantól azt is megteheti! Akár egész évben használhatja a kerti medencét. Ez nem csupán a fürdőszezon meghosszabbítását jelenti, de Önnek is kevesebb gondja lesz a medence karbantartásával. Nem szennyezik a vizet belehulló rovarok, a fáról szállingózó falevelek, így az algák sem szaporodnak olyan gyorsan.

 

Egy fedett medence sokkal több örömmel, és kevesebb kellemetlenséggel jár, a medence szépségét és épségét is óvja hosszú távon. Keressen minket bizalommal és ismerje meg a könnyű szerkezetes medencefedést, és annak előnyeit!

 

Hosszabbítsa meg a fürdőszezont, döntsön a medence lefedése mellett!

Itt a november, most egy jó időre búcsút mondhatunk a melegnek és a medenceszezonnak. Ön is már most alig várja, hogy elkezdjen tavaszodni és újra akár egész nap a vízben lehessen? Mit szólna hozzá, ha sokkal tovább élvezhetné az úszást otthonában? Döntsön a medence lefedése mellett, és akár meg is duplázódhat a szezon!

A medence lefedésének köszönhetően nem csak nyáron lesz élmény a medencézés, hanem még ősszel vagy akár tavasszal is. A fedés nem engedi ugyanis annyira kihűlni a vizet, valamint hatékonyan védi a szennyeződésektől, így sokkal ritkábban kell cserélni a vizet. Ezzel nagyon sokat lehet spórolni, ráadásul érdemes azt is figyelembe venni, hogy mivel a medence szerkezete is védve van, meghosszabbodik az élettartama is. Természetesen a fedésnek nyáron is sok előnye van, hiszen így lehet fürödni akár rossz időben is.

Döntsön Ön is a medence lefedése mellett, hosszabbítsa meg a szezont egyszerűen! Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum