Könnyűszerkezetes csarnok, raktár, üzem

eipmilogo RAKTÁR, ÜZEM mclogoAutószerviz könnyűszerkezetes csarnokban

Az autójavító műhelyek számos speciális igényt állítanak a tervezők elé. Egyfelől érdemes átgondolni magát a helyet, ahol a műhelyt szeretnénk felállítani. A helyszín fő kiválasztási szempontja leginkább a megközelíthetőség, illetve az, hogy megfelelő méretű legyen a terület, hogy minden jármű kényelmesen elférjen. Fontos, hogy a használt gépek szintén megtalálják a helyüket az építményben, így érdemes ezek méretét is figyelembe venni.

Amennyiben Ön autószerviz tulajdonos szeretne lenni, úgy három út áll Ön előtt. Az egyik, hogy bérel egy erre alkalmas épületet. Ennek hátránya, hogy rendszeres bérleti díjjal kell számolnia, mely igencsak megemelheti a havi költségeket. Járható út az, hogy ha egy saját szervizt építtet, ám lássuk be ez szintén nagyon költséges és hosszú folyamat. A harmadik megoldás a könnyűszerkezetes csarnok.

A könnyűszerkezetes csarnokok hamar felépíthetőek, és ár-érték arányban is igen kedvezőek. Előnyük, hogy variálhatóak, vagyis az Ön igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra.  Hőszigetelési értéke utolérhetetlen. Fűtéséhez nagyon kis energia szükséges, a helyiségben nagyon rövid idő alatt meleg lesz. Ezen felül 30-40 évig nem igényelnek semmilyen karbantartást.

Váltsa valóra álmait mielőbb, nyissa meg autószervizét könnyűszerkezetes csarnokban!

 

Kérdéseivel forduljon bizalommal a Lani Építő Kft.-hez!

 Könnyűszerkezetes csarnok

 

Könnyűszerkezetes üzemek, csarnokok

Napjainkban a gyártás és termelés különféle ágazataiban jellemző, hogy nagyméretű és helyi adottságok szerint jól kihasználható zárt és fedett üzemekre, csarnokokra van szükség, melyek megfelelő körülményeket biztosítanak a korszerű technikai felszereltségnek, gépparknak, a raktározásnak, valamint egyéb feladatoknak.

A könnyűszerkezetes épületek ideális, modern és sokoldalú megoldást kínálnak különféle csarnokok és üzemek létesítéséhez, mivel gyorsan és megbízhatóan szerelhetőek és karbantarthatóak, költséghatékony és rövid távon megtérülő épülettípust kínálnak. Minőségi kivitelezésüknek köszönhetően ellenállnak a különböző káros behatásokkal szemben, valamint tetszőlegesen az igények szerint alakíthatóak ki, bármilyen belső gépesítés és egyéb szerkezeti elem kivitelezhető a maximális helykihasználás mellett.

Könnyűszerkezetes üzemek és csarnokok:

· Raktárépületek

· Szerelőüzemek

· Termelőcsarnokok

· Egyéb lehetőségek

Minőségi és időtálló könnyűszerkezetes üzemek és csarnokok építésével kapcsolatban tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!
 

A könnyűszerkezetes épület és a szendvicspanel előnyei

Csarnok, mezőgazdasági épület, garázs, hűtőház, kisbolt vagy akár nyaraló, horgászkabin is készülhet a könnyűszerkezetes technológia segítségével. A könnyűszerkezetes épületeknek több olyan előnyük is van, amivel a hagyományos épületeket, az építkezést kiküszöbölhetjük. Megéri? Mindenképpen!

A tervezéstől a kivitelezésig minden munkafázis gyorsabban és könnyebben megvalósítható, mintha téglával és habarccsal kellene dolgozni. A kivitelezési idő sokkal rövidebb és kiszámíthatóbb, nem kell számolni rejtett és plusz költségekkel sem, hiszen a panelek könnyűszerkezetes épületté való összeállítása egy előzetes kalkuláció során igen pontosan megadható.

A könnyűszerkezetes épületek időjárásállóak, akár szélsőséges körülmények között is biztonságosak, stabilak maradnak. Energiatakarékos a kivitelezésük és a fenntartásuk is, kis önsúllyal rendelkeznek, mégis nagy a teherbírásuk. Mindezeknek köszönhetően előnyös választásnak bizonyulnak szinte minden területen.

Épp egy ilyen korszerű megoldást keresett? Tájékozódjon weboldalunkon, és ismerje meg közelebbről az általunk kínált lehetőségeket!Könnyűszerkezetes csarnok

 

A könnyűszerkezet története

 

Legyen az iroda, üzlet, élelmiszerbolt, autószerviz, netán asztalos műhely, a könnyűszerkezet egy kiváló választás. De hogyan is alakult ki, mi is a könnyűszerkezet története?

A 19. század közepétől kizárólag acélszerkezeteket használtak arra a célra, hogy kielégítsék az építészet igényét a nagy magasságok felé törekedésre. Ezek főleg tornyok, felhőkarcolók voltak. Például az 1851-ben épített londoni Kristálypalota, vagy 1889-ben a párizsi Eiffel-torony.

Az acélváz Amerikában és Európában majdnem egy időben alakult ki, de ekkor még nem nevezték könnyűszerkezetnek. Ferdinand Fillod az 1950-es 60-as években hőszigetelt szendvics falszerkezetű acél épületeket szabadalmaztatott, templomként, lakóépületként, és katonai kutatócsoportok barakképületeiként.

 

Egy biztos: legyen szó akár irodáról, szervizről, vagy műhelyről, akár gépkocsi vizsgáztatóról, mi a legkiválóbb minőségű könnyűszerkezetes épületet tudjuk az Ön számára biztosítani!

 


A szeszfőzde otthona: könnyűszerkezetes épület


Szeszfőzdét szeretne nyitni, de nem rendelkezik a célnak megfelelő hellyel? Ne essen kétségbe, válassza a könnyűszerkezetes épületeket! Ezeket könnyedén felállíttathatja bárhol, alacsony árfekvésűek, és ami a legfontosabb, nem tűzveszélyesek!

Az első, és legfontosabb a megfelelő környezet kialakítása. A pálinkafőzés folyamata igencsak bonyolult, mely sok odafigyelést, türelmet és legfőképpen óvatosságot igényel. A könnyűszerkezetes épület kiváló ilyen célra, hiszen egyénre szabható és nem igényel különösebb karbantartást. A szeszfőzde kialakításánál érdemes szem előtt tartani a tűzveszély problematikáját, mely a könnyűszerkezetes épületek esetében teljes mértékben kiküszöbölhető, emellett a szellőzés kérdése is könnyebben áthidalható.

Nyisson szeszfőzdét, építsen könnyűszerkezetes épületet! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse fel a Lani Építő Kft-t és kérje árajánlatunkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

A könnyűszerkezetes raktárak előnyei

Minden kereskedelemmel, vagy gyártással foglalkozó vállalkozásnak szüksége van olyan területre, ahol az áruit tárolhatja. Ha védeni kell a termékeket az időjárás viszontagságaitól, akkor ez a terület egy raktár lesz, azonban egy ekkora épület megépítése jelentős anyagi terhet ró a cég költségvetésére.

A könnyűszerkezetes raktár egyik legnagyobb előnye az árában rejlik, ugyanis a hagyományos építési módszerekkel szemben rendkívül alacsony költséggel elkészíthető, mi több, a fenntartása is jelentősen könnyebb és olcsóbb, mint egy szokványos raktáré, így a megépíttetése rövid időn belül megtérül! A könnyűszerkezetes raktárak ráadásul lényegesen hamarabb elkészülnek, mint régimódi társaik, és a megrendelők igényeit így is képesek maximálisan kielégíteni, emellett kifejezetten tartós megoldást kínálnak azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek a raktározási kapacitás bővítésére van szükségük!

 

Ha Ön is a könnyűszerkezetes raktár mellett tenné le a voksát, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

 

 

 

 

 

Mobilüzemek – asztalos műhely

Szeretné beindítani asztalos vállalkozását, de nincs rá megfelelő anyagi kerete? Egy műhely bérlése, vagy megvásárlása nem fér bele? Nem kell ilyen problémákra gondolnia, hisz már Magyarországon is elérhetővé és elterjedté váltak a könnyűszerkezetes építmények!

Ezek az épületek bárhol összerakhatóak, könnyű a szállításuk, nem igényelnek felújítást, és rendkívül hosszú élettartammal bírnak. Nem fognak panaszkodni a szomszédok a zaj miatt, hiszen ez is megoldható a könnyűszerkezetes építményekben. Minden beleépíthető, így rendkívül praktikus a műhely kisebb-nagyobb berendezéseinek tárolására, fenntartása pedig alacsony költségekkel jár.

Egy ilyen mobilműhely az Ön vállalkozásához is tökéletes lenne. Csak ki kell választania a legmegfelelőbb helyet, mi pedig kiszállítjuk, és össze is rakjuk Önnek újdonsült műhelyét!

Ha Önnek is megtetszett a könnyűszerkezetes műhely ötlete, keresse fel bátran munkatársainkat, mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy beindíthassa vállalkozását!

 

Gyorsan elkészül, mégis jól használható a könnyűszerkezetes csarnok

Egy csarnokban sokféle munka folyhat, egy ilyen épület alkalmas tárolásra, szerelésre, gyártásra is. A különböző munkafolyamatok egy arra alkalmas csarnokban zajlanak. Miért ne lehetne ez a csarnok könnyűszerkezetes? A könnyűszerkezetes csarnokok egyik nagy előnye az, hogy a megépítésükre kell a legkevesebb időt szánni.

Nem kell aggódni amiatt, hogy milyen lesz az időjárás, mert rövid időn belül már használatra kész könnyűszerkezetes csarnok áll az azelőtt üres területen. Nem kell hozzá más, csak egy alap, amire a váz kerül, végül pedig a panelek. Az egyszerűség ellenére a könnyűszerkezetes csarnokok nem olyan épületek, amik az első fuvallatra összedőlnek. Bírják az igénybevételt, nem tesz kárt bennük az időjárás, munkavédelmi szempontból teljes mértékben megbízhatóak.

könnyűszerkezetes csarnokokat meggyőződéssel ajánljuk mindenhová, ahol nem jut idő, pénz vagy hely hagyományos építkezésre, és ahol a minőségből sem akarnak lejjebb adni. A megoldás a könnyűszerkezetes csarnok, ami ár-érték arányban ideális. Forduljon hozzánk bizalommal!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum