Könnyűszerkezetes bolt, portásfülke, őrbódé

 

eipmilogo BOLT, ŐRBÓDÉ mclogo

Miért érdemes a könnyűszerkezetes megoldást választani?

Napjainkban, a technológia fejlődésével egyre inkább elterjedtté válnak a könnyűszerkezetes épületek. Ez nem véletlen, hiszen rohanó világunkban már az olyan szempontok kerülnek előtérbe az építkezések területén is, mint a gyorsaság, mobilitás, és kedvező árfekvés. A könnyűszerkezetes épületek ezeknek a követelményeknek eleget tesznek.

A könnyűszerkezet technológiája számos előnyt tartogat azok számára, akik ezt a megoldást választják az építkezéshez. Különösen gyorsan épül fel, így sokat spórolhatunk a munkadíjon, időn és egyéb, hagyományos építkezésre jellemző kiadásokon. Energiatakarékos, a felhasznált alapanyagok természetes eredetűek, így azok számára is ideálisak, akik valamilyen allergiával küzdenek. Az építkezés száraztechnológiával zajlik, így nem kell tartani attól, hogy víz marad a falakban.

A könnyűszerkezetes épületek családi házakon kívül egyéb használatra is alkalmasak, úgy, mint autószerviz, asztalos műhely, de akár élelmiszerbolt, vagy nagyobb iroda kialakítására is remek választást jelentenek.

 

Bővebb tájékoztatásért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére!Könnyűszerkezetes üzlet

Minél gyorsabban, a lehető legolcsóbban és kis fenntartási költséggel szeretne kialakítani egy üzletet? Emellett praktikusan, és figyelemfelkeltő módon rendezné be? Mi segítünk Önnek! Válasszon könnyűszerkezetes épületet, ha könnyen szerelhető, esztétikus megjelenésű üzletet szeretne.

A könnyűszerkezetes épületek gyorsan felépíthetőek, szükség esetén kibővíthetőek, és alacsony fenntartási költség mellett hamar megtérülő befektetést jelentenek. Nem kell tartania a könnyűszerkezetes elemektől, hiszen egyedien, és stílusosan berendezheti üzletét változatos kiegészítőkkel.

Alakítsa ki kedve szerint a kassza pult helyét, szereljen fel polcos elemeket, és töltse fel vendégei számára mindenféle finomsággal, kiegészítőkkel, újságokkal stb. Akár kávézó sarkot is kialakíthat, hogy még barátságosabb legyen a könnyűszerkezetes üzlete.

A könnyűszerkezetes épületekben a praktikum és a dekorativitás együtt jár! További kérdéseivel, ajánlatával keressen fel minket a megadott címek valamelyikén, hogy minél hamarabb igénybe tudja venni szolgáltatásainkat. Hívjon minket bizalommal! Kollégáink örömmel segítenek!Könnyűszerkezetes üzletek

 

A könnyűszerkezetes épületek napjainkban kezdik fénykorukat élni. Amerikában ez a fajta építkezési mód már régóta elismert és alkalmazott fajtája az új épületek megvalósításának, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik.

 

Miért ne próbálná ki Ön is?

 

A könnyűszerkezetes épületek például kiválóan alkalmasak kisebb üzletek, árusító helyek működtetésére is. Nemcsak gyorsan és kis emberigénnyel létrehozható, de lényegesen kevesebbe kerül, mint egy állandó üzlet bérlése vagy egy új kőépület megépíttetése. A könnyűszerkezetes technológiával készült üzlet elsősorban kereskedelmi tevékenységhez kiváló és célszerű választás, de hasonlóan praktikus megoldást jelent például külföldi vásárok, fesztiválok alkalmával. Az előregyártott panelek lehetővé teszik a könnyű és helytakarékos szállítást, valamint az épület gyors felállítását. A könnyűszerkezetes üzlet fenntartása energiatakarékos és gazdaságos, így csakis a legjobb választás lehet az Ön üzlete számára is.

Semmilyen felújítást nem igényel, kb. 50 évig Önnek csak használnia kell!

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal és legyen Önnek is könnyűszerkezetes üzlete!

 

 

Könnyűszerkezetes virágbolt


Könnyűszerkezetes zöldséges üzlet

Vállalkozást indítana, de az épület felépítése rengeteg költséggel járna? Keressen fel minket könnyűszerkezetes épületek kivitelezésére, amely lényegesen kevesebb kezdőköltséggel jár, mint egy kőépület felhúzása! A könnyűszerkezetes épületek bárhol összerakhatóak, bővíthetőek, ha nagyobb helyiségre van szüksége. Nálunk lehetősége van egyedi tervezésű üzletének kialakítására, melyet elkészítünk és a megjelölt helyszínre ki is szállítunk az Ön kérésére.

A vállalkozás elindításához rengeteg költségre van szükség, így sokan már akkor elbuknak, amikor a megfelelő üzlethelyiséget igyekeznek kibérelni, vagy megvásárolni élelmiszer- és zöldségüzletükhöz. A könnyűszerkezetes mobil épületek gyorsan elkészülnek, kevesebb költségre van szükség felépítésükhöz és bármikor alakíthatunk rajtuk, ha a vállalkozást bővíteni szeretnénk, több megrendelésre, ezáltal nagyobb helyre van szükségünk.

 

Ha Ön is szeretné, hogy zöldségüzlete kivitelezésén jelentős összeget spóroljon meg, de mégis minőségi üzlethelyiségbe rendezkedhessen be, válasszon minket könnyűszerkezetes épületek tervezésére, készítésére! Nálunk fontos a minőségi munka és egyedi ötleteit is megvalósítjuk előzetes egyeztetés alapján! Keressen minket bizalommal!Szezonális termékek árusítása könnyűszerkezetes üzletben


Napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak a kistermelők, akik minőségi, ám általában kismennyiségű terméket árusítanak, melyek legtöbbször szezonális áruk, például valamilyen idénygyümölcs. Ezek az árusítóhelyek néha csak néhány hétig, esetleg pár hónapig üzemelnek. A kistermelőknek is optimális megoldást nyújt a könnyűszerkezetes üzlet!

A könnyűszerkezetes üzletek szinte bárhol, gyorsan és kevés munkával felállíthatók, karbantartást nem igényelnek. A könnyűszerkezetes épület ugyanakkor megfelelő védelmet biztosít a zöldségeknek, gyümölcsöknek, még a nyáron gyakori erős esőzések idején is. Szezonális termékek árusítása esetén fontos szempont lehet, hogy az épület energiatakarékos legyen, és ennek szintén eleget tesznek a könnyűszerkezetes üzletek.

Szezonális termékeket szeretne árusítani? Válassza hozzá Ön is a könnyűszerkezetes üzlethelyiséget, spóroljon az építési költségeken! Bővebb információért keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!


KÖNNYŰSZERKEZETES PORTÁSFÜLKE

Könnyűszerkezetes portásfülke

 

KÖNNYŰSZERKEZETES ŐRBÓDÉ

Könnyűszerkezetes őródé

 

 

 

 

portasfulke

 

 

 

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum