könnyűszerkezetes mobilgarázsA könnyűszerkezetes mobilgarázsból sokoldalú tároló válik

könnyűszerkezetes mobilgarázs állandó és ideiglenes jármű tárolásra egyaránt alkalmas. A garázs készülhet téglából és betonból hagyományos módon, de nem kell ezzel megelégednie, ha érdeklik a legújabb megoldások. Ilyen innovatív épülettípus a könnyűszerkezetes mobilgarázs.

könnyűszerkezetes mobilgarázs nagy előnye az építési technológiában rejlik. Nem kell apránként, darabról darabra felépíteni az épületet, hanem panelekből kell összeállítani, amiket könnyebb kezelni és amik új fajta tulajdonságokkal ruházzák fel az épületet. Ilyen, a téglaépületnél hiányzó tulajdonság a mobilitás. Ha egy téglaépület elkészült, azt már csak lebontani lehet. A könnyűszerkezetes mobilgarázs viszont többször használatosnak is nevezhető, mert amilyen könnyű felépíteni, ugyanolyan könnyű lebontani is. A lebontott mobilgarázsból a paneleket ugyanúgy fel lehet használni a következő mobilgarázs építéshez.

A könnyűszerkezetes mobilgarázs nincs helyhez kötve, ennek köszönhetően pedig tetszés szerint elhelyezhető vagy áthelyezhető, ha nincs rá szükség vagy másnak kell a hely, akkor pedig törmelék nélkül lebontható. Hétvégi házhoz, nyaralóhoz, üzlet mellé is ideális megoldás, ha a járművek parkolását nem szeretné az utcán vagy a kertben megoldani.

Ne költsön drága parkolóhelyre, ne hagyja az autóját az utcán, ahol ki van téve az időjárásnak és a sérüléseknek, a lopás kockázatáról már nem is beszélve! A mobilgarázsnak csupán egy autónyi hely kell és máris megvan oldva a biztonságos tárolás, ami egész évben adott. A könnyűszerkezetes mobilgarázs több típusban is készülhet, így például dupla vagy sor garázs is lehet a hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkező szendvicspanelekből.

Amennyiben a meglévő garázs nem elég nagy, túl régi vagy nincs megelégedve vele, a mobilgarázs építés a megoldás. Felkeltette az érdeklődését ez a típusú építkezési mód? Szeretne saját mobilgarázst építtetni járművei számára? Szívesen nyújtunk tájékoztatást a témában az egyik megadott elérhetőségen minden érdeklődőnek!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!


Elérhetõségek
Tel:+36-70-284-8797
E-mail: konnyuszerkezetesgarazs@gmail.com