eipmilogo HORGANYZOTT KERÍTÉSEK mclogo

Óvja házát horganyzott kerítéssel!


A házépítés hosszadalmas és fáradságos feladat. Gyakran megesik, hogy a tulajdonos annyira energiája és anyagi lehetőségei végére ér, hogy az épület felhúzása után már nem tud vagy akar megfelelő figyelmet fordítani a kerítés építésének.

Ön ne tegye ezt! Forduljon inkább a Lani Építő Kft.-hez!

Miért építünk kerítést?

A kerítés optikailag lehatárolja területünket, elválaszt a szomszédoktól és kijelöli a mi kis birodalmunkat. Ha praktikus oldalról szeretnénk megragadni a dolgot, akkor a legfontosabb, hogy „elzár” a külvilágtól, vagyis az illetéktelen behatolók útjába áll. Természetesen esztétikai jelentőséggel is bír, így tökéletes kiegészítője lehet magának az épületnek.

Az általunk forgalmazott horganyzott kerítések kiváló minőségben és széles választékban állnak az Ön rendelkezésére! Strapabíró anyagból készült termékeink hosszú éveken át díszíthetik kertjét, otthonát.

Keressen fel minket a megadott elérhetőségek bármelyikén és kérje munkatársaink útbaigazítását!

 

Horganyzott sikháló kerítés

- magassága: 120 cm 185 cm

- tábla szélessége: 240 cm

- vastagsága: 4 mm

 

A síkháló 3 helyen merevített: felül, középen, alul. A síkháló ponthegesztett, horganyzott.

A síkháló osztása: a bordáknál 8x10 cm, az egyenes részeken 8x20 cm.A kerítéshez az oszlopok is horganyzott kivitelben készülnek.

Az oszlopok mérete: 40x40 cm.

A síkháló oszlopokhoz való rögzítése hegesztett vagy csavarozott kivitelben készül.

Használata: családi házakhoz, ipari telepekhez, felvonulási épületeknél, stb. erős, fix vagy mobil kerítésként is funkcionál.

Toló kapuk, nyíló kapuk a kerítés anyagából készülnek horganyzott kivitelben. Magassága lehet 120 cm, 185 cm.Mobilkerítésről például felvonulási épületeknél beszélünk, ahol a kerítésoszlop betontalpakba van öntve vagy a meglévő betonhoz rögzítik. Ez szétszerelhető.

Használható: felújításoknál, tatarozásoknál, bontásoknál.

 

> > > AJÁNLATKÉRÉSHEZ KÉREM KATTINTSON IDE! < < <

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum