Könnyűszerkezetes szerszámos, táloló, gazdasági épület

 

eipmilogo MŰHELY mclogo

Asztalos műhely könnyűszerkezetes építményből?

Az asztalosság egy ősi szakma, mely megannyi érdekességet rejt magában. Létrehozni valami csodálatosat, szinte a semmiből, nem csak attraktív, de sokak által elismert, és irigyelt tehetség! Fával dolgozni nem egyszerű, hiszen a famegmunkálás sok piszkot hagy maga után, és rengeteg térre van szükség a munkavégzéshez, eszközök tárolásához.

Egy asztalos műhely kialakítása nem egyszerű feladat. Nagy mennyiségű szerszámnak és eszköznek, alapanyagnak kell a megfelelő tárolási hely, mindamellett szükséges optimális tér, melyben az asztalos kényelmesen mozoghat. Ilyen épületet találni olykor lehetetlen. De akkor mi lehet a megoldás? Alakítsa ki asztalos műhelyét könnyűszerkezetes építményeink segítségével!

 

Miért jó megoldás? A könnyűszerkezetes épületek legfőbb előnye, hogy gyorsan és egyedi igények szerint kivitelezhetőek, emellett költséghatékonyak, és a közhiedelmekkel ellenben strapabíróak! Tökéletes teret kínálnak asztalos műhely kialakítására, hogy Önnek csak a hivatásával kelljen foglalkoznia, minden más gondot letudva! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Vagy szeretne egy melléképületet, amelyben akár fúrhat-faraghat kedvére? Vagy nincs garázsa, de autóját szeretné biztonságban tudni? Hétvégi telkére szeretne egy épületet, amely megóvja értékeit, de nem akar nagyobb építkezésbe fogni? Mi tudjuk a problémára a megoldást, amely a könnyűszerkezetes épület!

 

Cégünk fő profilja könnyűszerkezetes épületek kivitelezése. Ez egy egyszerű, hatékony módja annak, hogy egy új építmény létesüljön.

 

Mai, rohanó világunkban az ember nem szeretne fáradságos építkezésbe kezdeni, s ilyenkor jól jön, ha van egyszerűbb megoldás is. Ilyen a könnyűszerkezetes épület is.

 

Az általunk forgalmazott könnyűszerkezetes épületek összeszerelése igen egyszerű, nem igényel különleges eszközöket vagy gépeket, egy vázszerkezetből, oldal- és véglapokból, ajtókból, ablakokból, tetőből és csapadékelvezetőből áll össze a kész épület. A különböző elemek típusairól, méreteiről a Technológia menüpont alatt olvashat részletesebben.

 

 

Ha Ön is szeretne egy újabb épületet, netán garázst építeni, de egy sokkal gyorsabb és egyszerűbb eljárást szeretne, keressen fel bennünket!

 

 

 

Engedjen teret szenvedélyének!


A teljes szellemi feltöltődéshez, habár az ember társas lény, bizony szükség van néha egyedüllétre is. Sokan hangszeren játszanak, vagy barkácsolnak szabadidejükben, ami rendkívül élénkítően hathat, ám hosszú távon zavarhatja a lakókörnyezetet.

Az egyedüllét nem álom többé, ha a könnyűszerkezetes házat választja, ahol kedvére hódolhat kedvenc időtöltéseinek, a ház, vagy nyaraló mellett épített saját kis birodalmában!

A könnyűszerkezetes házak rendkívül gyorsan felépíthetőek, mivel vázszerkezet az alapjuk, így nem kell több hetet fordítani a ház alapjának felépítésére. Többé nem lesz akadály, hogy túl hangos a fúró, vagy a gitár, saját könnyűszerkezetes házában azt csinál majd, ami kedvére való, anélkül, hogy környezetét zavarná!

 

Cégünk kedvező áron, gyorsan valósítja meg könnyűszerkezetes házát, az Ön egyedi igényeinek megfelelően, hogy úgy tölthesse szabadidejét, ahogyan szeretné. Kérjen tőlünk árajánlatot, vagy keresse munkatársainkat bővebb tájékoztatásért!

 

Könnyűszerkezetes tároló

 Könnyűszerkezetes tároló

 

 

Melléképület egyszerűen, gyorsan

Szeretne egy saját kis barkács sarkot kiépíteni, ami csak az Öné? Plusz helyiségre van szüksége kerti szerszámai tárolásához? Esetleg új garázst építtetne vagy egy saját műhelyre vágyik a kertben? Jó hírünk van, mert ezek közül bármelyiket megvalósíthatja, és bármi mást is, ami csak eszébe jut! Könnyen, gyorsan, és ami a legfontosabb, költséghatékonyan kivitelezhető szinte bármilyen méretű melléképületet. Mi ebben tudunk Önnek segíteni!

Könnyűszerkezetes garázs, műhely vagy kamra? A szendvicspanelek elhozzák Önnek a modern és korszerű építkezés lehetőségét. Szendvicspanelekkel vízszintes és függőleges irányban egyaránt könnyen lehetségessé válik a terjeszkedés. Az elemek egyik nagy előnye, hogy pontos illesztést tesznek lehetővé, ezenkívül sokoldalú, szigetelt alapanyagból készülnek, ráadásul különböző színekben és méretben is legyárthatóak, mindemellett akár hőszigetelt változat is megépíthető az épület, így alacsonyabb az energiafelhasználás.

 

Ilyen melléképületre gondolt? Válasszon minket, és mi segítünk megvalósítani a tökéletes könnyűszerkezetes épületet!

Könnyűszerkezetes tároló

Könnyűszerkezetes tároló

Könnyűszerkezetes tároló

 

Könnyűszerkezetes műhelyek


Egy szakembernek, legyen szó egy magánszemélyről, aki szabadidejében szívesen barkácsol, vagy hivatásszerűen tevékenykedő szakértőről, akkor tud hatékonya és sikeresen dolgozni, ha minden körülmény az elvásároknak megfelelően adott. Minden munkatípus különböző, speciális eszközöket igényel, valamint munkateret, egy műhelyt, ahol a folyamatok zajlanak.

 

Az ideális körülmények kialakításánál fontos szempont a funkcionalitás, a megfelelő tér munkavégzésre, rakodásra, tásolásra, gépek elhelyezésére és a gazdaságos megoldás. Cégünk kiváló minőségű könnyűszerkezetes épületek kivitelezésével és értékesítésével foglalkozik, melyek során a cél, hogy minden ügyfél igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni.

Ha önnek jó minőségű épületre van szüksége, amegy műhelyként funkcionál, keressen meg minket és mi a megfelelő kivitelű és méretű könnyűszerkezetes műhelyét a legmodernebb gyártási technológiák segítségével valósítjuk meg.

 

További információkért, kedvező árajánlatért, illetve rendelési szándéka esetén vegye fel velünk a kapcsolatot weblapunkon keresztül vagy elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

Mire jó még? Könnyűszerkezetes épület és mozgásközpont

A könnyűszerkezetes épületekben rengeteg lehetőség rejlik. Ezeknek a konstrukcióknak az előnyei sokak számára már ismertek, de nem lehet őket elégszer elismételni.

Egy könnyűszerkezetes épület felépítése a hagyományos építkezéshez képest töredéknyi idő alatt megvan, ebből és a felhasznált alapanyagokból következik, hogy kisebb pénzösszeget kell rá áldozni. Gazdaságos, mobil, esztétikus.

Nem csupán garázsnak alkalmasak a könnyűszerkezetes épületek, de ugyanígy készülhet belőlük például akár ideiglenesen felállított, közös használatú épület, mozgásközpont. Egy mozgásközpontra minden iskolának, óvodának szüksége van, de csak kevés helyen vannak meg az ideális épülethez alkalmas körülmények. Egy könnyűszerkezetes épülettel rövid időn belül akkora mozgásközpont készülhet, amekkorára szüksége van, mindez hosszadalmas építkezés és előkészületek nélkül!

 

Ez a megoldás alkalmas átmeneti vagy akár végleges tervnek is, attól függően, hogy éppen mire van igény. Keressen minket bizalommal, és tudjon meg többet a könnyűszerkezetes épületek lehetőségeiről!

 

 

Legyen Önnek is könnyűszerkezetes gépkocsi vizsgáztató helysége!

Szeretne egy olyan épületben dolgozni, vagy üzemeltetni saját vállalkozását, melyért nem kell magas bérleti díjat fizetnie, hiszen az Ön tulajdonában van? Szeretne olyan helyen dolgozni, ami bármikor könnyen és egyszerűen lebontható és elköltöztethető? Szeretné, ha mindezt kedvező áron és rövid időn belül tudná megvalósítani?

A megoldás itt van Ön előtt: építtessen saját garázst, műhelyet vagy akár gépkocsi vizsgáztató helyiséget a könnyűszerkezetes technológia segítségével. A könnyűszerkezetes elemek olyan könnyen összeszerelhető panelekből és vázból állnak, melyeknek a szállítása és az összeállítása is könnyű, és csupán néhány órát vesz igénybe. Ezekben az épületekben ugyanúgy megoldható a vízelvezetés, a fűtés és a világítás is, mint a téglaépületek esetében, így akár hétvégi házként is funkcionálhatnak.

 

Keressen minket bizalommal és érdeklődjön a részletekről kollégáinknál. Válassza Ön is a könnyűszerkezetes megoldásokat és élvezze az előnyeit!


 

Gazdálkodással, állattartással foglalkozik? Könnyűszerkezetes raktárra szüksége lehet!

Növénytermesztéssel, állattenyésztéssel, gazdálkodással foglalkozik? Ezekhez a tevékenységekhez mindenekelőtt sok szabad hely kell, ahol a növények növekedni tudnak, az állatok legelni és pihenni, de  az olyan dolgok tárolásához is, mint amilyen a takarmány, a szerszámok, vagy a vetőmagok.

Erre a célra az egyik legideálisabb választás a könnyűszerkezetes épület. A szendvicspanelekből összeállítható raktárak egyik nagy előnye, hogy gyorsan elkészülnek. Ha gyorsan szükség van még plusz tároló helyre, akkor a könnyűszerkezetes épületekben nem fog csalódni.

A szendvicspaneleknek köszönhetően egyszerre több mobil raktára is lehet, amik rövid időn belül felállíthatóak és egyszerűen mozgathatóak is. Egy könnyűszerkezetes raktár fenntartása energiatakarékos, nagyszerű a hőszigetelése.  A termény, a növények, az állateledel minősége hosszútávon megőrizhető, ha ilyen épületben tárolja őket.

Ha érdeklődik a könnyűszerkezetes technológia iránt, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum