Könnyűszerkezetes garázs, mobilgarázs


eipmilogo MOBILGARÁZS mclogo

Könnyűszerkezetes mobilgarázs a könnyed építésért

Nem szeretne a garázsépítéssel járó gondokkal foglalkozni? Nincs ideje felépíteni? Akkor forduljon hozzánk, mi egy olyan lehetőséget tudunk nyújtani Önnek, amivel kikerülheti az építéssel járó problémákat.


Új ingatlanba költözött és még nincs garázsa? Válassza a mobilgarázsokat!


Amikor az ember új ingatlanba költözik, nem feltétlenül áll rendelkezésére garázs. Mivel a helyiség biztonságos és praktikus tárolást biztosít nem csak az autónak, hanem a különböző kerti szerszámoknak, berendezéseknek, természetes, hogy az új tulajdonos pótolni szeretné ezt a hiányosságot. Vitathatatlan, hogy a költözködés jelentős kiadásokkal jár, ezért az érintettek a lehető legkedvezőbb megoldást keresik a garázzsal kapcsolatban. Ha Önnek is célja, hogy pénztárcabarát megoldást találjon, válassza a mobilgarázsokat!

Garázsbérlés helyett válassza a könnyűszerkezetes garázsokat!


Sok autótulajdonosnak nem tartozik az ingatlanához garázs. Az érintettek közül többen is garázsbérléssel próbálják orvosolni a helyzetet, azonban ez hosszú távon rendkívül költséges, ráadásul nem is biztos, hogy az ingatlanhoz közel tudnak bérelni helyiséget az autó, egyéb szerszámok, berendezések tárolásához. Ha Ön is hasonló helyzetben van, válassza inkább a könnyűszerkezetes garázsokat!


Egy könnyűszerkezetes garázzsal Önből is hamarosan garázstulajdonos válhat. A korszerű technológiának köszönhetően az épületeket rövid idő alatt meg lehet valósítani, az egyéni igényekek megfelelően. A könnyűszerkezetes garázsok a közvetlen környezetében biztosítják a gépjármű, kerti szerszámok, drága berendezések biztonságos tárolását, így többé nem lesz szüksége arra, hogy garázst béreljen, otthonától távol.Ha szeretné megspórolni a bérléssel járó költségeket, válassza inkább a könnyűszerkezetes garázsokat!


A mobilgarázsok megépítéséhez semmilyen drága építőanyagra nem lesz szüksége, ugyanis az épületek könnyűszerkezetes elemekből állnak össze, amelyek jóval kedvezőbb árkategóriát képviselnek. Rövid idő alatt felépíthetőek, kis helyet foglalnak, így könnyedén illeszthetőek az új ingatlan környezetének adottságaihoz. A mobilgarázsok biztonságosak, hosszú távú megoldást kínálnak Önnek a tároláshoz.


Könnyűszerkezetes garázs felállításával megspórolhatja azt az időt és pénzt, ami egy garázs építésével járna. Az építőanyagok beszerzése sok gondot jelenthet és sok pénzbe is kerül. Ezen felül építési hulladékkal jár. Mindezt könnyűszerkezetes garázzsal elkerülheti.

Az általunk árusított mobilgarázs építésének előnyei:

-rövid idő alatt összeszerelhető és azonnal használható

-30-40 évig nem igényel semmilyen karbantartást

-a szigetelés ugyanúgy megoldható, mint egy normál garázsnál

-kedvező áron juthat hozzá

-minőségi anyagokból készül egyedi igények alapján személyre szabottan

-több színben elérhető

-nem igényel betonozást, földe, fűre bárhol felszerelhető, talatól függően rögzítjük

-biztonságosak, a biztonságtechnikai feltételeknek mindenben megfelel

-kis helyre is felállíthatóak

-védelmet nyújtanak autójának, motorjának és kerti eszközeinek is

-bármikor szétszerelhetőKérjen ajánlatot, hogy elkészíthessük könnyűszerkezetes garázsát!


Nem tudja hol tárolni motorbiciklijét? A megoldás mobilgarázs!

Egy megbízható garázsra minden járműnek szüksége van, nem kizárólag az autóknak. Vannak, akik kerékpárral vagy éppen motorral közlekednek. Ha Ön motorokerékpár tulajdonos, bizonyára Ön is szeretné biztonságban tudni a járművét. Mit szólna, ha erre a célra egy mobilgarázst használhatna?


A mobilgarázs elkészülésére nem kell annyit várni, mint egy hagyományos garázs esetében, ráadásul számos egyéb előnnyel is jár, ha ezt választja.

A mobilgarázs bármikor használható, amikor szüksége van rá, ám át is helyezheti, ha éppen úgy érzi praktikusnak. Nem marad utána bontási törmelék, nem kell hozzá építőanyag, sőt, még plusz idő sem. Tökéletes megoldás, ha egy motorra méretezett garázst szeretne az udvaron vagy a hátsó kertben felállítani, de akkor is, ha egy hagyományos garázsnak nincs elég hely. A mobilgarázst bárhol fel lehet állítani minimális idő alatt, cserébe hosszú éveken át kitart.


Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg könnyűszerkezetes garázsainkat! Rendeljen, és válassza az ideális megoldást motorja számára is!


HŐSZIGETELT GARÁZS SZEKCIONÁLT KAPUVAL

rg 1

Válassza a mobilgarázst!

Egy autónak szüksége van egy fedett helyre, ahol menedéket lel a hideg, a csapadék és a többi időjárási jellegzetesség elől. Egy garázs felhúzása időt, pénzt, munkaerőt kíván meg, de szerencsére ma már több lehetőség is kínálkozik ennek a feladatnak a megvalósítására. Nem kell feltétlenül tégláról-téglára felépíteni az új garázst, miért ne lehetne mobilgarázs az udvaron vagy a kertben?

A mobilgarázs lehetőségeit érdemes számba venni, mert sokkal rugalmasabb használatot kínál, mint egy épített garázs. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy hol és milyen garázst szeretnénk, ha nem akarunk sok időt szánni az építkezésre, ha szeretjük a sokoldalú dolgokat, válasszuk a mobilgarázst!


A mobilgarázs gyorsan elkészül, minőségi, megbízható épület, aminek ráadásul tetszés szerint és könnyen változtathatjuk a helyét is, mivel nincs szüksége alapozásra, csak egy stabil helyre, ahol felállíthatjuk! Minőségi védelmet nyújt a járműnek, megfizethető az ára és kis helyen is elfér! Keressen minket bizalommal!


KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS BILLENŐKAPUVAL

Mobilgarázs billenőkapuval

rg 2


A négynél sokkal több oldalú: a könnyűszerkezetes garázs előnyei

Egy garázs megfelelő megépítése gyakran sokkal több időbe és pénzbe kerül, mint azt előzetesen gondolnánk. Ahelyett, hogy ilyen keserű meglepetések érnének minket és nem várt kiadásokba bonyolódnánk, válasszuk a könnyűszerkezetes garázst, számtalan előnyével együtt!

Az egyik ilyen előny, és amiért a legtöbben választják ezt a megoldást az az, hogy rendkívül gyorsan elkészíttethető és igénybe vehető. Az ilyen típusú garázsok nem igényelnek karbantartást, akár 30-40 éven át megtartják vadonatúj állapotukat, ehhez mérten pedig természetesen garanciát is adunk termékeinkre. Könnyűszerkezetes garázsokat bármilyen talajon egyszerűen felállíthatunk, nem igényelnek előzetes betonozást, csakúgy, mint nagy helyet sem.

Amik pedig hasznos tulajdonságai a hagyományos garázsoknak, azokkal ugyanúgy rendelkeznek a könnyűszerkezetes garázsok is: nagyszerűen lehet szigetelni őket és minden biztonságtechnikai előírásnak megfelelnek. Autókat és motorokat ugyanúgy tárolhatunk bennük, mint építőipari és kerti gépeket.


Meggyőztük? Forduljon hozzánk bizalommal, és többé nem kell gondolnia az építéssel járó problémákra vagy a keletkezett hulladékokra! Könnyűszerkezetes garázsaink sokféle színben, billenő, szekcionált és kétfelé nyíló kapukkal egyaránt kaphatók!


Könnyűszerkezetes garázs billenőkapuval

rg3Mobilgarázs billenőkapuval

rg4rg5
rg 6


rg 7

Tárolja autóját biztonságosan mobilgarázsban!


Járműve nem fér el otthoni garázsában? Második autót vásárolt, és nem tudja, hol parkoljon vele? Építkezéskor úgy vélte, nem lesz szüksége garázsra, azonban most meggondolta magát?

Akkor jó helyen jár! A Lani Építő Kft. fő profilja a mobilgarázsok, könnyűszerkezetes garázsok, raktárak, irodák gyártása és összeállítása.  A mobilgarázsok területén nagy tapasztalattal bíró kollégáink kizárólag megbízható minőségű alapanyagokkal dolgoznak, így a siker garantáltan nem marad el!

A Lani Építő Kft. csapata összegyűjtötte Önnek, hogy milyen kérdéseket kell megfontolnia a mobilgarázs kiválasztása előtt!

· Mekkora méretű legyen?

· Mit szeretne tárolni benne?

· Mennyire áll ellen az időjárás kihívásainak?

· Milyen színben gondolkodik?

· Milyen ajtót szeretne? Hagyományosat, szekcionáltat vagy billenőkaput? Igényli-e a motoros működést?

Mobilgarázs vásárlása előtt áll? Keresse fel a Lani Építő Kft.-t és válogasson kínálatunkból! Kérdéseivel forduljon bátran kollégáinkhoz!Könnyűszerkezetes mobilgarázs billenőkapuval

rg 8rg 9

Miért pont a könnyűszerkezetes garázs?

Egy garázs előnyeit egyetlen autótulajnak sem kell bemutatnunk. Ez talán az autó tárolásának legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja is egyben, amennyiben az adott garázs a telkünkön kapott helyet. Egy téglaépület felhúzása ebből a célból kifejezetten idő és pénz igényes, ennyit meg nem biztos, hogy megérnek azok az előnyök, melyeket az a bizonyos garázs adna. Ellenben a könnyűszerkezetes garázsokkal remek ár-érték arányú megoldást alkalmazhatunk a probléma megoldására!

A könnyűszerkezetes garázsok felépítése nagyon rövid időt vesz igénybe, ha szakavatott kezek végzik ezt a feladatot. Mindemellett a költségei eltörpülnek egy tégla épület felépítéséhez képest, mindezt úgy, hogy ugyan azt a funkciót látják el. Tehát, ha úgy érezzük, hogy telkünkön illetve kertünkben szükségünk van egy külön garázsra, a könnyűszerkezetes garázsokban garantáltan megtalálhatjuk a számításunkat!


Ha szeretné profikra bízni könnyűszerkezetes garázsa megépítését, cégünknél keresve sem találhatna alkalmasabbat a feladatra!
rg 10rg 11
HŐSZIGETELT KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS

Könnyűszerkezetes hőszigetelt garázs

rg 12
Könnyűszerkezetes hőszigetelt garázs billenőkapuval

rg 13

Miért döntsön a mobilgarázs mellett?


A garázs rendkívül hasznos melléképület, azonban felépítése anyagilag megterhelő lehet, hiszen ahhoz, hogy valójában praktikus és masszív garázst lehessen megépíteni, rengeteg alapanyaggal és szerkezeti elemmel kell számolni. A jó hír, hogy manapság a garázs megvalósításának van egy sokkal egyszerűbb és kedvezőbb formája, mégpedig a mobilgarázsok!

A mobilgarázsok hasonlóak a könnyűszerkezetes házakhoz, vagyis az elemek egyszerűségének köszönhetően rövid időn belül masszív, strapabíró épület hozható létre. Nemcsak a gyors építési folyamatok miatt érdemes a mobilgarázsok mellett dönteni, hanem a pénztárcabarát árakért is, hiszen ezen épületek elemei rendkívül kedvező vételáron beszerezhetők.

A mobilgarázsok tulajdonképpen tetszőlegesen alkalmazhatók, így akár különálló barkácshelyisége is lehet, vagy tárolhatja bennük a kerti szerszámokat, egyéb eszközeit.


Rendeljen mobilgarázst kínálatunkból! Ha további információkra lenne szüksége a mobilgarázsokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!Könnyűszerkezetes garázs

rg 14


Könnyűszerkezetes mobilgarázs billenőkapuval

rg 15Könnyűszerkezetes mobilgarázs billenőkapuval

rg 16


KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS NYÍLÓ AJTÓVAL

Könnyűszerkezetes mobilgarázs nyíló ajtóval

rg 17


KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS - ZÖLD

Könnyűszerkezetes mobilgarázs nyíló ajtóval

rg 18


rg 19rg 20


rg 21


rg 22


A könnyűszerkezetes garázs gyors, de hosszú távú megodás!

Az autóját mindenki szereti biztonságban tudni. Ennek érdekében a legjobb, ha mindig fedett parkolót használunk, így megelőzhetjük, hogy az időjárás viszontagságai kárt tegyenek benne. Sajnos nem tartozik minden házhoz saját garázs, viszont kétségbe esni semmi esetre sem szabad, hiszen a könnyűszerkezetes garázs nagyon gyorsan telepíthető, ugyanakkor hosszú távú megoldást nyújt. 

A könnyűszerkezetes garázs teljes értékű védelemben részesíti a járművet, illetve természetesen minden mást is, amit benne tárolunk. Nagy előnye, hogy nem kell heteket várni arra, hogy a szakemberek megépítsék, hanem rövid idő alatt telepíthető. Kis helyet foglal, bármilyen talajhoz rögzíthető, és nem igényel karbantartást sem. Szükség esetén van lehetőség a szigetelésére is, így abban az esetben is jó választásnak bizonyul, ha kerti gépek, bútorok tárolására is lesz használva. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni az általunk kínált előregyártott garázsokról, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! 


könnyűszerkezetes garázs

A szendvicspanel előnyeiről és alkalmazásáról

Manapság az építészet világa hatalmas változásokon ment át. Egyre több olyan alapanyag lát napvilágot, amely a gyorsabb és egyszerűbb építkezést teszi lehetővé, ugyanakkor energiahatékonyság és szerkezeti stabilitás tekintetében is kiemelkedő teljesítményt nyújt.


A szendvicspanel is ezek közé sorolható, hiszen megannyi előnye mellett alkalmazása egyszerű és szinte bármilyen kialakítás létrehozható a segítségével. Ugyanakkor, mint minden alapanyagnak, a szendvicspanelnek is megvannak a közkedvelt alkalmazási területei.


A szendvicspanel felépítése tökéletesen alkalmassá teszi kisebb épületek gyors kivitelezéséhez, mint egy garázs, raktár, iroda, üzlet vagy akár víkendház. Azonban ezek mellett a mezőgazdaságban is előszeretettel alkalmazzák istállók, csarnokok, illetve gabona- és terménytárolók kialakításához.


Ha Ön is szeretné ezt a rendkívül előnyös megoldást alkalmazni, keressen minket bizalommal és ossza meg velünk elképzeléseit! Munkatársaink mindenben készséggel segítenek!


Mobilgarázzsal az ideiglenes telephelyeken is könnyen megoldható a parkolás!


Rengeteg olyan típusú vállalkozás van, aminek a működéséhez időnként ideiglenes telephelyek létesítésére van szükség. Építkezések, mezőgazdasággal foglalkozó cégek, rendezvényszervezők körében előszeretettel alkalmazzák ezt a megoldást, hiszen, ha egy külső helyszínen kell több napon, héten vagy hónapon át dolgozni, akkor megéri jobban kitelepülni. Ilyenkor azonban fontos, hogy gondoskodjunk a biztonságos parkolásról is, ami a legegyszerűbben mobilgarázzsal oldható meg. 

mobilgarázs tökéletes védelmet nyújt a járműveknek, mind az időjárás , mind pedig a mások által okozott károk ellen. Nagyon nagy előnye, hogy egyszeri befektetést igényel, és mégis állandó megoldást jelent. A mobilgarázs, ahogyan a nevében is benne van, nagyon könnyen áthelyezhető, ezért nagyszerű választás az ideiglenes telephelyekre is. Az, hogy mobil, nem jelenti azt, hogy kevésbé lenne stabil vagy nem strapabíró. Az általunk kínált könnyűszerkezetes garázsokkal nem kell kompromisszumot kötni semmiben. 

Amennyiben kérdése lenne mobilgarázsainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére! 

A lemezgarázs ára megéri!


Az autótulajdonosok többsége mindent megtesz azért, hogy a járművét megóvja a lopástól és a különböző sérülésektől. Erre természetesen egy zárt garázsban van a legtöbb esély, azonban ilyen sajnos nem tartozik minden házhoz. Viszont annak sem kell kétségbe esnie, akinek nincs, hiszen a lemezgarázs tökéletes megoldást nyújt, méghozzá költségtakarékos módon!

lemezgarázs előnyei közé tartozik, hogy nagyon gyorsan felállítható, nem foglal sok helyet, ugyanakkor megfelelő védelmet nyújt az autónak a bűnözők és az időjárás vagy a mások okozta fizikai sérülések ellen. Ráadásul plusz pozitívum, hogy a lemezgarázs árak alacsonyan mozognak, így kis költségvetésből gondoskodhatunk a jármű épségéről, illetve a jó állapotának megőrzéséről hosszú távon is. Nem kell kompromisszumot kötni semmiben, a lemezgarázs pontosan megfelel a vele szemben támasztott követelményeknek. 

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni az általunk kínált lemezgarázsokról, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére! 


Gyors megoldást keres a téli tárolásra? Döntsön a könnyűszerkezetes garázsok mellett!

A nyár végén, ahogy beköszönt a rossz idő, pihenni térnek azok a kerti gépek, szerszámok és egyéb eszközök, amelyeknek az évszakra jellemző ház körüli teendőkben vették hasznukat tulajdonosaik. Ilyenkor sokak számára jelent problémát a megfelelő tárolás, ugyanis teljesen zárt helyiségben szükséges elhelyezni a különböző műszaki berendezéseket. Ilyen környezet pedig nem feltétlenül áll rendelkezésre, vagy ha mégis, nincs elegendő hely a téli tároláshoz. Ha Ön is hasonló problémával küzd, és gyors megoldásra lenne szüksége, döntsön a könnyűszerkezetes garázs mellett!

A könnyűszerkezetes garázsok minden szempontból ideális választásnak bizonyulnak. Rövid időn belül felépíthetők a megrendelő igényei szerint, és kiváló tárolási lehetőséget biztosítanak a különböző kerti szerszámoknak, gépeknek. Így a tavaszt nem kell új gépek vásárlásával kezdenie, ugyanis a tavalyiak a megfelelő tárolásnak köszönhetően zavartalanul újra használhatóak lesznek.


Döntsön mihamarabb a könnyűszerkezetes garázsok mellett, hamarosan elérkeznek az igazán hűvös napok! A rendeléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Találjon olyan garázst, ami Önhöz igazodik; ilyen a könnyűszerkezetes garázs is!

Könnyűszerkezetes garázson gondolkodik, mert már sokat hallott róla? Mégis bizonytalan, hogy tényleg jó döntés-e hosszú távon ezt a konstrukciót választani? Ha olyan garázsra van szüksége, ami könnyebben kezelhető, és többet tud, mint egy hagyományos, ugyanezt a funkciót betöltő épület, akkor ne gondolkodjon tovább!

A könnyűszerkezetes garázs különlegessége abban áll, hogy az anyaga és a szerkezete is eltér egy hagyományosan épített garázsétól. Sokkal időtakarékosabb, gyorsabb vele dolgozni, kevesebb ember kell hozzá. Nincs szükség arra, hogy az időjáráshoz igazítsák az építkezést, és kevesebb eszköz, anyag is szükséges hozzá. Ha ez még nem lenne elég, a könnyűszerkezetes garázs bármikor elköltöztethető a régi helyéről egy újra. A könnyűszerkezetes garázs Önhöz alkalmazkodik!


Keressen fel minket bizalommal a honlapunkon található elérhetőségeinken, és kérjen részletes tájékoztatást termékeinkről, szolgáltatásainkról!

A szendvicspanel garázs megóvja autóját a szélvihar okozta károktól!


Az utóbbi időszakban sajnos sok autótulajdonosnak kellett szembenéznie viharkárokkal. A nyári zivatarszezonban gyakori eset, hogy az erős szélben fák dőlnek ki, illetve kisebb-nagyobb ágak törnek le és ezek a járművekre rázuhanva akár komolyabb károkat is képesek okozni. Ez ellen szinte csak úgy lehet védekezni, hogyha fedett helyen parkolunk. Ha erre még otthon sem adott a lehetőség, kétségbe esni akkor sem kell, hiszen egy szendvicspanel garázs építésével nagyon könnyen orvosolhatjuk a problémát.

szendvicspanel garázs gyorsan elkészül, nem foglal sok helyet, ugyanakkor hatékonyan megvédi a járművet a leeső faágak okozta karcok, illetve a jégeső nyomai ellen is. Szinte bármelyik kertben elfér, hiszen alig van szükség hozzá nagyobb helyre, mint maga az autó. Ráadásul a szendvicspanel garázs ára is kedvező, így nem jelent anyagilag sem nagy terhet.


Amennyiben kérdése van a szendvicspanel garázsokkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!

LANI ÉPÍTŐ KFT. +36-70-284-8797 | 4024 Debrecen, Piac u. 58.
Impresszum