Könnyűszerkezetes garázs, mobilgarázs

 

eipmilogo MOBILGARÁZS mclogo

Könnyűszerkezetes mobilgarázs a könnyed építésért

Nem szeretne a garázsépítéssel járó gondokkal foglalkozni? Nincs ideje felépíteni? Akkor forduljon hozzánk, mi egy olyan lehetőséget tudunk nyújtani Önnek, amivel kikerülheti az építéssel járó problémákat.

 

Új ingatlanba költözött és még nincs garázsa? Válassza a mobilgarázsokat!

 

Amikor az ember új ingatlanba költözik, nem feltétlenül áll rendelkezésére garázs. Mivel a helyiség biztonságos és praktikus tárolást biztosít nem csak az autónak, hanem a különböző kerti szerszámoknak, berendezéseknek, természetes, hogy az új tulajdonos pótolni szeretné ezt a hiányosságot. Vitathatatlan, hogy a költözködés jelentős kiadásokkal jár, ezért az érintettek a lehető legkedvezőbb megoldást keresik a garázzsal kapcsolatban. Ha Önnek is célja, hogy pénztárcabarát megoldást találjon, válassza a mobilgarázsokat!

Garázsbérlés helyett válassza a könnyűszerkezetes garázsokat!

 

Sok autótulajdonosnak nem tartozik az ingatlanához garázs. Az érintettek közül többen is garázsbérléssel próbálják orvosolni a helyzetet, azonban ez hosszú távon rendkívül költséges, ráadásul nem is biztos, hogy az ingatlanhoz közel tudnak bérelni helyiséget az autó, egyéb szerszámok, berendezések tárolásához. Ha Ön is hasonló helyzetben van, válassza inkább a könnyűszerkezetes garázsokat!

 

Egy könnyűszerkezetes garázzsal Önből is hamarosan garázstulajdonos válhat. A korszerű technológiának köszönhetően az épületeket rövid idő alatt meg lehet valósítani, az egyéni igényekek megfelelően. A könnyűszerkezetes garázsok a közvetlen környezetében biztosítják a gépjármű, kerti szerszámok, drága berendezések biztonságos tárolását, így többé nem lesz szüksége arra, hogy garázst béreljen, otthonától távol.

 

 

Ha szeretné megspórolni a bérléssel járó költségeket, válassza inkább a könnyűszerkezetes garázsokat!

 

A mobilgarázsok megépítéséhez semmilyen drága építőanyagra nem lesz szüksége, ugyanis az épületek könnyűszerkezetes elemekből állnak össze, amelyek jóval kedvezőbb árkategóriát képviselnek. Rövid idő alatt felépíthetőek, kis helyet foglalnak, így könnyedén illeszthetőek az új ingatlan környezetének adottságaihoz. A mobilgarázsok biztonságosak, hosszú távú megoldást kínálnak Önnek a tároláshoz.

 

Könnyűszerkezetes garázs felállításával megspórolhatja azt az időt és pénzt, ami egy garázs építésével járna. Az építőanyagok beszerzése sok gondot jelenthet és sok pénzbe is kerül. Ezen felül építési hulladékkal jár. Mindezt könnyűszerkezetes garázzsal elkerülheti.

Az általunk árusított mobilgarázs építésének előnyei:

-rövid idő alatt összeszerelhető és azonnal használható

-30-40 évig nem igényel semmilyen karbantartást

-a szigetelés ugyanúgy megoldható, mint egy normál garázsnál

-kedvező áron juthat hozzá

-minőségi anyagokból készül egyedi igények alapján személyre szabottan

-több színben elérhető

-nem igényel betonozást, földe, fűre bárhol felszerelhető, talatól függően rögzítjük

-biztonságosak, a biztonságtechnikai feltételeknek mindenben megfelel

-kis helyre is felállíthatóak

-védelmet nyújtanak autójának, motorjának és kerti eszközeinek is

-bármikor szétszerelhető


 

Kérjen ajánlatot, hogy elkészíthessük könnyűszerkezetes garázsát!

 

 

 

 

 

Nem tudja hol tárolni motorbiciklijét? A megoldás mobilgarázs!

Egy megbízható garázsra minden járműnek szüksége van, nem kizárólag az autóknak. Vannak, akik kerékpárral vagy éppen motorral közlekednek. Ha Ön motorokerékpár tulajdonos, bizonyára Ön is szeretné biztonságban tudni a járművét. Mit szólna, ha erre a célra egy mobilgarázst használhatna?

A mobilgarázs elkészülésére nem kell annyit várni, mint egy hagyományos garázs esetében, ráadásul számos egyéb előnnyel is jár, ha ezt választja.

A mobilgarázs bármikor használható, amikor szüksége van rá, ám át is helyezheti, ha éppen úgy érzi praktikusnak. Nem marad utána bontási törmelék, nem kell hozzá építőanyag, sőt, még plusz idő sem. Tökéletes megoldás, ha egy motorra méretezett garázst szeretne az udvaron vagy a hátsó kertben felállítani, de akkor is, ha egy hagyományos garázsnak nincs elég hely. A mobilgarázst bárhol fel lehet állítani minimális idő alatt, cserébe hosszú éveken át kitart.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg könnyűszerkezetes garázsainkat! Rendeljen, és válassza az ideális megoldást motorja számára is!

 

HŐSZIGETELT GARÁZS SZEKCIONÁLT KAPUVAL

rg 1

Válassza a mobilgarázst!

Egy autónak szüksége van egy fedett helyre, ahol menedéket lel a hideg, a csapadék és a többi időjárási jellegzetesség elől. Egy garázs felhúzása időt, pénzt, munkaerőt kíván meg, de szerencsére ma már több lehetőség is kínálkozik ennek a feladatnak a megvalósítására. Nem kell feltétlenül tégláról-téglára felépíteni az új garázst, miért ne lehetne mobilgarázs az udvaron vagy a kertben?

A mobilgarázs lehetőségeit érdemes számba venni, mert sokkal rugalmasabb használatot kínál, mint egy épített garázs. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy hol és milyen garázst szeretnénk, ha nem akarunk sok időt szánni az építkezésre, ha szeretjük a sokoldalú dolgokat, válasszuk a mobilgarázst!

 

A mobilgarázs gyorsan elkészül, minőségi, megbízható épület, aminek ráadásul tetszés szerint és könnyen változtathatjuk a helyét is, mivel nincs szüksége alapozásra, csak egy stabil helyre, ahol felállíthatjuk! Minőségi védelmet nyújt a járműnek, megfizethető az ára és kis helyen is elfér! Keressen minket bizalommal!


KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS BILLENŐKAPUVAL

Mobilgarázs billenőkapuval

rg 2

 

A négynél sokkal több oldalú: a könnyűszerkezetes garázs előnyei

Egy garázs megfelelő megépítése gyakran sokkal több időbe és pénzbe kerül, mint azt előzetesen gondolnánk. Ahelyett, hogy ilyen keserű meglepetések érnének minket és nem várt kiadásokba bonyolódnánk, válasszuk a könnyűszerkezetes garázst, számtalan előnyével együtt!

Az egyik ilyen előny, és amiért a legtöbben választják ezt a megoldást az az, hogy rendkívül gyorsan elkészíttethető és igénybe vehető. Az ilyen típusú garázsok nem igényelnek karbantartást, akár 30-40 éven át megtartják vadonatúj állapotukat, ehhez mérten pedig természetesen garanciát is adunk termékeinkre. Könnyűszerkezetes garázsokat bármilyen talajon egyszerűen felállíthatunk, nem igényelnek előzetes betonozást, csakúgy, mint nagy helyet sem.

Amik pedig hasznos tulajdonságai a hagyományos garázsoknak, azokkal ugyanúgy rendelkeznek a könnyűszerkezetes garázsok is: nagyszerűen lehet szigetelni őket és minden biztonságtechnikai előírásnak megfelelnek. Autókat és motorokat ugyanúgy tárolhatunk bennük, mint építőipari és kerti gépeket.

 

Meggyőztük? Forduljon hozzánk bizalommal, és többé nem kell gondolnia az építéssel járó problémákra vagy a keletkezett hulladékokra! Könnyűszerkezetes garázsaink sokféle színben, billenő, szekcionált és kétfelé nyíló kapukkal egyaránt kaphatók!

 

Könnyűszerkezetes garázs billenőkapuval

rg3Mobilgarázs billenőkapuval

rg4

 

 

rg5

 rg 6


rg 7

Tárolja autóját biztonságosan mobilgarázsban!


Járműve nem fér el otthoni garázsában? Második autót vásárolt, és nem tudja, hol parkoljon vele? Építkezéskor úgy vélte, nem lesz szüksége garázsra, azonban most meggondolta magát?

Akkor jó helyen jár! A Lani Építő Kft. fő profilja a mobilgarázsok, könnyűszerkezetes garázsok, raktárak, irodák gyártása és összeállítása.  A mobilgarázsok területén nagy tapasztalattal bíró kollégáink kizárólag megbízható minőségű alapanyagokkal dolgoznak, így a siker garantáltan nem marad el!

A Lani Építő Kft. csapata összegyűjtötte Önnek, hogy milyen kérdéseket kell megfontolnia a mobilgarázs kiválasztása előtt!

· Mekkora méretű legyen?

· Mit szeretne tárolni benne?

· Mennyire áll ellen az időjárás kihívásainak?

· Milyen színben gondolkodik?

· Milyen ajtót szeretne? Hagyományosat, szekcionáltat vagy billenőkaput? Igényli-e a motoros működést?

Mobilgarázs vásárlása előtt áll? Keresse fel a Lani Építő Kft.-t és válogasson kínálatunkból! Kérdéseivel forduljon bátran kollégáinkhoz!

 


Könnyűszerkezetes mobilgarázs billenőkapuval

rg 8

 

 

rg 9

Miért pont a könnyűszerkezetes garázs?

Egy garázs előnyeit egyetlen autótulajnak sem kell bemutatnunk. Ez talán az autó tárolásának legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja is egyben, amennyiben az adott garázs a telkünkön kapott helyet. Egy téglaépület felhúzása ebből a célból kifejezetten idő és pénz igényes, ennyit meg nem biztos, hogy megérnek azok az előnyök, melyeket az a bizonyos garázs adna. Ellenben a könnyűszerkezetes garázsokkal remek ár-érték arányú megoldást alkalmazhatunk a probléma megoldására!

A könnyűszerkezetes garázsok felépítése nagyon rövid időt vesz igénybe, ha szakavatott kezek végzik ezt a feladatot. Mindemellett a költségei eltörpülnek egy tégla épület felépítéséhez képest, mindezt úgy, hogy ugyan azt a funkciót látják el. Tehát, ha úgy érezzük, hogy telkünkön illetve kertünkben szükségünk van egy külön garázsra, a könnyűszerkezetes garázsokban garantáltan megtalálhatjuk a számításunkat!

 

Ha szeretné profikra bízni könnyűszerkezetes garázsa megépítését, cégünknél keresve sem találhatna alkalmasabbat a feladatra!

 

 

 

rg 10

 

 

rg 11

 HŐSZIGETELT KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS

Könnyűszerkezetes hőszigetelt garázs

rg 12

 Könnyűszerkezetes hőszigetelt garázs billenőkapuval

rg 13

Miért döntsön a mobilgarázs mellett?

 

A garázs rendkívül hasznos melléképület, azonban felépítése anyagilag megterhelő lehet, hiszen ahhoz, hogy valójában praktikus és masszív garázst lehessen megépíteni, rengeteg alapanyaggal és szerkezeti elemmel kell számolni. A jó hír, hogy manapság a garázs megvalósításának van egy sokkal egyszerűbb és kedvezőbb formája, mégpedig a mobilgarázsok!

A mobilgarázsok hasonlóak a könnyűszerkezetes házakhoz, vagyis az elemek egyszerűségének köszönhetően rövid időn belül masszív, strapabíró épület hozható létre. Nemcsak a gyors építési folyamatok miatt érdemes a mobilgarázsok mellett dönteni, hanem a pénztárcabarát árakért is, hiszen ezen épületek elemei rendkívül kedvező vételáron beszerezhetők.

A mobilgarázsok tulajdonképpen tetszőlegesen alkalmazhatók, így akár különálló barkácshelyisége is lehet, vagy tárolhatja bennük a kerti szerszámokat, egyéb eszközeit.

 

Rendeljen mobilgarázst kínálatunkból! Ha további információkra lenne szüksége a mobilgarázsokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!Könnyűszerkezetes garázs

rg 14

 

Könnyűszerkezetes mobilgarázs billenőkapuval

rg 15

 

 

Könnyűszerkezetes mobilgarázs billenőkapuval

rg 16

 

KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS NYÍLÓ AJTÓVAL

Könnyűszerkezetes mobilgarázs nyíló ajtóval

rg 17

 

KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS - ZÖLD

Könnyűszerkezetes mobilgarázs nyíló ajtóval

rg 18

 

rg 19

 

 

rg 20

 

rg 21

 

rg 22

 

A szendvicspanel előnyeiről és alkalmazásáról


Manapság az építészet világa hatalmas változásokon ment át. Egyre több olyan alapanyag lát napvilágot, amely a gyorsabb és egyszerűbb építkezést teszi lehetővé, ugyanakkor energiahatékonyság és szerkezeti stabilitás tekintetében is kiemelkedő teljesítményt nyújt.
A szendvicspanel is ezek közé sorolható, hiszen megannyi előnye mellett alkalmazása egyszerű és szinte bármilyen kialakítás létrehozható a segítségével. Ugyanakkor, mint minden alapanyagnak, a szendvicspanelnek is megvannak a közkedvelt alkalmazási területei.
A szendvicspanel felépítése tökéletesen alkalmassá teszi kisebb épületek gyors kivitelezéséhez, mint egy garázs, raktár, iroda, üzlet vagy akár víkendház. Azonban ezek mellett a mezőgazdaságban is előszeretettel alkalmazzák istállók, csarnokok, illetve gabona- és terménytárolók kialakításához.
Ha Ön is szeretné ezt a rendkívül előnyös megoldást alkalmazni, keressen minket bizalommal és ossza meg velünk elképzeléseit! Munkatársaink mindenben készséggel segítenek!

Gyors megoldást keres a téli tárolásra? Döntsön a könnyűszerkezetes garázsok mellett!

 

A nyár végén, ahogy beköszönt a rossz idő, pihenni térnek azok a kerti gépek, szerszámok és egyéb eszközök, amelyeknek az évszakra jellemző ház körüli teendőkben vették hasznukat tulajdonosaik. Ilyenkor sokak számára jelent problémát a megfelelő tárolás, ugyanis teljesen zárt helyiségben szükséges elhelyezni a különböző műszaki berendezéseket. Ilyen környezet pedig nem feltétlenül áll rendelkezésre, vagy ha mégis, nincs elegendő hely a téli tároláshoz. Ha Ön is hasonló problémával küzd, és gyors megoldásra lenne szüksége, döntsön a könnyűszerkezetes garázs mellett!

 

A könnyűszerkezetes garázsok minden szempontból ideális választásnak bizonyulnak. Rövid időn belül felépíthetők a megrendelő igényei szerint, és kiváló tárolási lehetőséget biztosítanak a különböző kerti szerszámoknak, gépeknek. Így a tavaszt nem kell új gépek vásárlásával kezdenie, ugyanis a tavalyiak a megfelelő tárolásnak köszönhetően zavartalanul újra használhatóak lesznek.

 

Döntsön mihamarabb a könnyűszerkezetes garázsok mellett, hamarosan elérkeznek az igazán hűvös napok! A rendeléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Találjon olyan garázst, ami Önhöz igazodik; ilyen a könnyűszerkezetes garázs is!

Könnyűszerkezetes garázson gondolkodik, mert már sokat hallott róla? Mégis bizonytalan, hogy tényleg jó döntés-e hosszú távon ezt a konstrukciót választani? Ha olyan garázsra van szüksége, ami könnyebben kezelhető, és többet tud, mint egy hagyományos, ugyanezt a funkciót betöltő épület, akkor ne gondolkodjon tovább!

A könnyűszerkezetes garázs különlegessége abban áll, hogy az anyaga és a szerkezete is eltér egy hagyományosan épített garázsétól. Sokkal időtakarékosabb, gyorsabb vele dolgozni, kevesebb ember kell hozzá. Nincs szükség arra, hogy az időjáráshoz igazítsák az építkezést, és kevesebb eszköz, anyag is szükséges hozzá. Ha ez még nem lenne elég, a könnyűszerkezetes garázs bármikor elköltöztethető a régi helyéről egy újra. A könnyűszerkezetes garázs Önhöz alkalmazkodik!

 

Keressen fel minket bizalommal a honlapunkon található elérhetőségeinken, és kérjen részletes tájékoztatást termékeinkről, szolgáltatásainkról!

 

 

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
pagerank keresőoptimalizálás