eipmilogo Technológiamclogo

Könnyűszerkezetes épületek, garázsok, mobilgarázsok technológiája

 

GARÁZSOK, MOBIL GARÁZSOK, KÖNNYŰSZERKEZETŰ TÉRELEMEK

 

Mikrobordás oldallemez:

 

 

Vázszerkezet:
Zártszelvény, mely 1 modulon belül hegesztett, festett kivitel. A modulok vázszerkezetét kadmiumozott csavarokkal, oldható kötésekkel rögzítik egymáshoz.


Könnyűszerkezetes épület vázszerkezete

könnyűszerkezetes épület garázs mobilgarázs szerkezet

Oldal- és véglapok:

A kötőelemekkel rögzített vázszerkezetet horganyzott, festett trapézlemezzel burkolják az oldal – és a véglapokon, lemezcsavarral rögzítve. Igény szerint fémszerkezetű ablakok (fix, bukó, nyíló) és áttörések (szellőzés, klíma részére) is kialakíthatók. Az elő – és végfalon igény szerint kis- és nagyméretű ajtó alakítható ki.

Tetőhéjjalás:

Nyeregtetős kialakítású, lefedés horganyzott, vagy festett trapézlemezzel, vázszerkezethez rögzítve, gerincillesztés horganyzott lemezzel lezárva.

Csapadék víz elvezetése:

A két oldalra lejtő tetősíkon képződő csapadékvizet két oldalon kialakított négyzet keresztmetszetű csapadékcsatorna gyűjti össze és hengeres levezetőcső (lent kiköpővel) vezeti le. Külön rendelésre.

A rendszer alkalmas:

x  Garázsok, típusméretek:

5,0 m x 3,0 m x 2,0 m
5,4 m x 7,0 m x 2,2 m
6,0 m x 4,0 m x 2, 0 m

stb.

x  Kisműhelyek,

x  Raktárak,

x  Víkendházak,

x  Felvonulási épületek, /iroda, öltöző, szálláshely/

x  Élelmiszerboltok, üzlethelyiségek /idényjellegű/

x  Őrhelyek létesítésére.

x  Egy mobil garázs helyszínen történő összeszerelésére két fő is képes egyszerű kéziszerszámokkal a csatolt szerelési útmutató alapján. Nem kellenek speciális eszközök. A térelemek „szettbe” csomagolva kerülnek kiszállításra. Szállíthatóak – mérettől függően - személygépkocsi utánfutóval is.

x  A térelem 5,4 m szélességig alapozást nem igényel. Célszerű azonban váratlan, orkánszerű széllökések hatásának ellensúlyozására egy vékony síkbeton készítése, melyhez a térelemek „dűbel” csavarokkal rögzíthetők.

x  Nagyobb alapterületű (fesztávolságú) egyéb célú létesítmények egyedi tervezés alapján, hőszigetelt Thyssen tető és falpanelekkel, fém és műanyag nyílászárókkal készülnek egyedi igények szerint.

x  A térelem ideiglenes illetve végleges felállításának engedélyezési eljárását az Építési törvény, valamint a helyi Önkormányzatok Építéshatósági előírásai szabályozzák.

Szállítási ajánlatunkban szereplő ár a megrendelő címére történő leszállítás költségét is tartalmazza.

 

Mi mindenre alkalmas egy könnyűszerkezetes épület?

A könnyűszerkezetes épületek számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkeznek gondolva itt első sorban a könnyen kivitelezhető építésre, illetve a szintén pár nap alatt kivitelezhető, törmeléktől mentes elbontásra. A kielégítő hőszigetelés, és az elrendezés könnyű variálhatósága is alapvető a könnyűszerkezetes épületek esetében. Az energiatakarékosságra való lehetőségek, illetve a közművek egyszerű bevezetése pedig rengeteg lehetőségnek ad remek alapot, melyre talán ezek az épületek a legalkalmasabbak.

A könnyűszerkezetes épületek remekül funkcionálnak üzlethelyiségként, akár egy piacon, akár zöldségesként, de megfelelő szigeteléssel és egy kis alakítgatással akár vendéglátó hellyé is válhatnak, ha arra van szükség. A ház körül is hasznosak a könnyűszerkezetes épületek, hiszen garázsként, raktárként vagy fészerként is remekül helytálnak. És minden, az előbb felsorolt tulajdonságok ellenére az áruk még így sem magas!

 

Ha profin kivitelezett könnyűszerkezetes épületre van szüksége, akkor cégünk szolgáltatásainál keresve sem találhatna jobbat!

 

> > > AJÁNLATKÉRÉSHEZ KÉREM KATTINTSON IDE! < < <

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
pagerank keresőoptimalizálás