A könnyűszerkezetes családi ház egy kifizetődő döntés!

könnyűszerkezetes családi ház

könnyűszerkezetes családi ház legyen a következő otthona! Mi megtervezzük és megépítjük Önnek megfizethető költségekkel!

Az építkezés általában magas költségekkel jár, azonban nem szükséges minden új ingatlan kivitelezéséhez egy kisebb vagyont összegyűjteni. Az is lehetséges, hogy ésszerű összegből készül el az új otthon és ehhez még csak nem is kell a legrosszabb opcióval számolni! A könnyűszerkezetes házakat azoknak a családoknak érdemes számításba venni, akik építkezni szeretnének és nyitottak a korszerű megoldások iránt.

Mit tud egy könnyűszerkezetes családi ház, amit egy hagyományos, téglából épített ingatlan nem? Miért választják egyre többen ezt a típusú építkezési módszert? Elég csak megnézni, hogy milyen költségekkel jár egy könnyűszerkezetes épület rezsijét fizetni. Mekkora az energiafelhasználása, például éves szinten egy könnyűszerkezetes családi háznak? Ezek nem elhanyagolható adatok egy négy vagy több tagú család esetében, ahol fontos a jól beosztott költségvetés és gondolni kell a jövőre is. A téglából épült ház vastag falakkal, stabil alapokkal és nagyszerű hőszigeteléssel rendelkezik. Ezzel szemben a könnyűszerkezetes családi háznak vékonyabbak a falai, mégsem kell annyit fűtésre költeni sem energia, sem pedig a költségek szempontjából. A takarékos működés nagyon fontos szempont, ha hosszú távon laknak egy házat és nem utolsó sorban a környezetvédelem is profitál ebből a tulajdonságból.

Aki az építkezés hosszadalmas és kihívásokkal teli folyamatába egyszer már belekóstolt, az nagyon jól tudja, hogy mivel jár. Sokan nem szívesen vágnak bele újra. A könnyűszerkezetes családi ház azonban sokkal rövidebb idő alatt készül el, mint a tégláról téglára felépülő változata egy családi háznak. A gyorsaság nem megy a minőség rovására, mivel a masszív acélszerkezet, a falak képesek éveken át biztonságos otthont nyújtani a lakóknak.

A könnyűszerkezetes családi ház tulajdonságairól, építéséről és költségeiről is tudunk további tájékoztatást adni. Ha érdeklődik a téma iránt, írjon nekünk a megadott email címre vagy hívjon a telefonszámunkon!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!


Elérhetõségek
Tel:+36-70-284-8797
E-mail: konnyuszerkezetesgarazs@gmail.com