Könnyűszerkezetes sorgarázs parkolóhely hiányra!

könnyűszerkezetes sorgarázskönnyűszerkezetes sorgarázs felállítása a parkolóhely hiányra megoldás! Ahol nincs elég parkolóhely minden autóhoz, ott a könnyűszerkezetes épületek előnyeit ki lehet használni!

A parkolóhely hiány szinte minden lakott területen állandó probléma. A társas házakkal, panel házakkal sűrűn beépített területeken sokan laknak egy épületben. A lakás tulajdonosok nagy része autó tulajdonos is, aki a járművével a közelben szeretne parkolni. A lakóépületekben nincs annyi garázs, ahány lakás van, de nem is mindig találni annyi szabad parkolóhelyet az utcában, az épület környékén, amennyire szükség lenne. Jó megoldás lehet erre a problémára a könnyűszerkezetes sorgarázs.

könnyűszerkezetes sorgarázs nem ugyanazt jelenti, mint egy épített garázs. Emiatt rugalmasabban lehet vele tervezni, mint a többi alapanyag felhasználásával készült épület típussal. A könnyűszerkezetes sorgarázs vázát az acélszerkezet adja, erre kerülnek a panelek, amik pedig a falakat és a tetőt alkotják. A technológia akár családi ház építését islehetővé teszi szigeteléssel, vakolással, teljes komforttal kiegészítve.

könnyűszerkezetes sorgarázsnak csak egy szabad telekrészt kell kijelölni és máris kezdődhet az építkezés. Természetesen a szó szoros értelmében vett építkezésről szó sincs, mert a könnyűszerkezetes sorgarázs ennél egyszerűbben készül el. Az idő és az alapanyagok azonban nem befolyásolják a garázsnak a pozitív tulajdonságait és a kihasználhatóságát.

A könnyűszerkezetes sorgarázs mellett a könnyűszerkezetes duplagarázs is egy opció a járművek parkoltatására. A rendelkezésre álló hely méretétől függően lehet a garázsokat duplázni vagy sorba állítani. A tulajdonosok a közelben használhatnak egy saját, teljesen új garázst és fedett, biztonságos helyen tárolhatják a járművüket, mindezt verhetetlen kivitelezési áron és időben.

A könnyűszerkezetes sorgarázs vagy a duplagarázs egy praktikus ötlet és gyors megoldás a kínzó parkolóhely hiány kiküszöbölésére. Fogjanak össze és tervezzenek saját garázsokat!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!


Elérhetõségek
Tel:+36-70-284-8797
E-mail: konnyuszerkezetesgarazs@gmail.com