Könnyűszerkezetes garázs: gyors, olcsó, biztonságos!

könnyűszerkezetes garázsEgy könnyűszerkezetes garázs nem csak az autó tárolásának problémáját képes megoldani, de biztonságot is nyújt - és nem csak a gépkocsinak!

A legtöbb autó napjainkban is köztéren parkol, hiszen a nagyobb városokban nem nagyon akad olyan terület, amit garázsok építésére lehetne felhasználni, viszont a kertes, családi házak némelyikéből is hiányzik az akár hagyományos, akár könnyűszerkezetes garázs, holott számos előnnyel rendelkezik az autó tárolásán túl is.

Attól függően, hogy mekkora könnyűszerkezetes garázzsal oldjuk meg az autó tárolását, további értékeinket is elhelyezhetjük benne, amelyek így szintén jóval nagyobb biztonságban lehetnek. Ilyen lehet például a fűnyíró, vagy az egyéb kerti gépek, de a kerékpárok, szerszámok tárolása is megoldható egy könnyűszerkezetes garázsban, vagyis mindené, amit egy fészer képes elnyelni. Ezzel viszont hely is spórolható a kertben, tehát egy könnyűszerkezetes garázs beszerzése minden szempontból előnyös.

Ami a biztonságot illeti, a könnyűszerkezetes garázs nem csupán a tolvajoktól óvja az autót, de az időjárás viszontagságaitól is. Az utóbbi években egyre gyakrabban hallani olyan, pusztító hatású jégesőkről, amelyek akár gazdasági totálkárossá is képesek rongálni egy autót. Tény, hogy a biztosító kifizeti a kárt, ám többnyire nem az autó valós értékét egyenlítik ki, és, ha mégis, időrabló utánjárást igényel a dolog, ráadásul eközben az autót sem lehet rendeltetésszerűen használni. Jobb az ilyen és ehhez hasonló problémákat elkerülni, és védelmet biztosítani az autónak egy könnyűszerkezetes garázs segítségével.

Cégünk többek között könnyűszerkezetes garázsok építésével is foglalkozik, termékeink pedig nem csupán kiváló minőségűek, de kedvező áron is szerezhetőek be. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a könnyűszerkezetes garázsok építésével, technológiájával, vagy árával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!


Elérhetõségek
Tel:+36-70-284-8797
E-mail: konnyuszerkezetesgarazs@gmail.com