Könnyűszerkezetes sorgarázs vagy duplagarázs az új garázsok építéséhez

könnyűszerkezetes sorgarázs

A könnyűszerkezetes sorgarázs tehermentesíti az utcákat! A parkolóhely hiányát oldja meg újabb garázsok építésével!

A könnyűszerkezetes technológia felhasználása házépítéshez és melléképületek összeállításához is ugyanolyan ideális eszköz. Az építkezéshez nem kell annyi időt és építőanyagot kalkulálni, mint egy hagyományos garázsépítésnél, mert mindegyikből jóval kevesebbre van szükség. A könnyűszerkezetes sorgarázs vagy a könnyűszerkezetes duplagarázs is rövidesen elkészül, köszönhetően az egyszerű építési módnak. A hőszigetelt szendvicspanelekből, szekcionált garázskapuból álló mobil épületek kevesebb eszközt, alapanyagot és időt igényelnek, mégis igényes melléképület válik belőlük.

A parkolóhelyek hiánya állandó probléma. A lakótelepek, kertvárosi övezetek, társasházak környezetében is sokan rendelkeznek saját gépjárművel, amiket utcán vagy garázsban parkoltatnak. Az utcák állandóan telítettek, garázsból pedig nincsen annyi elérhető, amennyire szükség volna. A könnyűszerkezetes sorgarázs vagy duplagarázs is ideális megoldás lehet a garázsok számának növelésére, illetve a parkolóhelyek kibővítésére. A több autónyi hely kijelölését követően már csak össze kell állítani a szendvicspaneleket, rögzíteni a garázskapukat és készen van a több garázsból álló járműtároló. A könnyűszerkezetes sorgarázs vagy a könnyűszerkezetes duplagarázs is mobil épület, ami azt jelenti, hogy ha megváltoznak az igények, bármikor át lehet helyezni őket, illetve lebontani. Se a könnyűszerkezetes sorgarázs összeállítása, áthelyezése, se pedig a lebontása nem igényel sok időt, illetve energiát.

A könnyűszerkezetes technológia megbízható, energiatakarékos melléképületek megépítését teszi lehetővé, amik megfizethető áron megvalósíthatóak. A garázshiány pótlására javasoljuk a könnyűszerkezetes technológiával készült melléképületek használatát. Ha érdekli ez a lehetőség, ne habozzon, tudjon meg többet és rendelje meg a könnyűszerkezetes sorgarázst! A szolgáltatásainkról kérjen tájékoztatást a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!


Elérhetõségek
Tel:+36-70-284-8797
E-mail: konnyuszerkezetesgarazs@gmail.com