A könnyűszerkezetes sorgarázsban minden járműnek jut hely!

könnyűszerkezetes sorgarázsEgy könnyűszerkezetes sorgarázs építésével a szabad parkolóhelyek száma megnövelhető. A biztonságos jármű tároláshoz ajánlunk jó alternatívát.

A parkolás soha nem egyszerű dolog, különösen olyan helyeken nem, ahol sok jármű fordul meg napi szinten. A parkolóhelyekért örökös harc folyik, aki lemarad, annak csak a távolabb megtalálható szabad helyek maradnak. A parkolásnak nem kell mindig egy komoly versenynek lennie. Az állandó parkolóhelyek használata például egy ideális megoldás. Nem szükséges egy közelben található parkolóházba bérletet vásárolni vagy garázst bérelni, van egy harmadik megoldás is, a könnyűszerkezetes garázs.

Építsen könnyűszerkezetes sorgarázst és oldja meg a bosszantó parkolóhely hiány gondját! A könnyűszerkezetes épületekből nagyon jól kihasználható tároló készül. Ha van elég szabad hely ahhoz, hogy a könnyűszerkezetes sorgarázs felépüljön, akkor érdemes beruházni ennek a melléképületnek felhúzására. 

Egy könnyűszerkezetes sorgarázsból egyszerre több jármű tárolására kiválóan alkalmas melléképület válik. Attól függően, hogy hány darab jármű számára szeretnének állandó parkolóhelyet biztosítani, egyszerre három, négy vagy több garázs is sorakozhat egymás mellett. A könnyűszerkezetes sorgarázsban minden járműnek jut hely, ráadásul sokkal biztonságosabb, mint az utcán vagy egy parkolóban hagyni a kocsit. A könnyűszerkezetes sorgarázs fedett, zárható és könnyen kezelhető tároló, amit szinte bárhol meg lehet építeni és aminek a helyét is változtatni lehet különösebb bonyodalmak vagy anyagi áldozatok nélkül. Az acélszerkezetes épület elemei a helyszínen összeállíthatóak.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha érdekli a könnyűszerkezetes sorgarázs megépítésének a lehetősége és szívesen nyújtunk további felvilágosítást róla! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, további tájékoztatást adunk azoknak, akik a könnyűszerkezetes építkezési technológiát szeretnék alaposabban megismerni! A megadott elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk részletes tájékoztatást!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!


Elérhetõségek
Tel:+36-70-284-8797
E-mail: konnyuszerkezetesgarazs@gmail.com